6 Απριλίου 2016

Φύτευση εποχικών λουλουδιών σε πλατείες και νησίδες


Η φύτευση ανθοφόρων εποχικών λουλουδιών, η τοποθέτηση ανθοσυνθέσεων σε πλατείες, νησίδες κ.α. δίνουν όμορφο χρώμα, ενώ παράλληλα η έμφαση στην αισθητική διάσταση σε ό,τι αφορά την  τεχνική και τον σχεδιασμό των φυτεύσεων, αναβαθμίζει την όψη των κοινόχρηστων χώρων της πόλης. Στην κατεύθυνση αυτή, εντάσσονται οι παρεμβάσεις της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης.


Όπως επισημαίνει σχετικά σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης: «Στο πλαίσιο των ετήσιων φυτεύσεων με εποχικά λουλούδια για τον εξωραϊσμό των  Κ.Χ. ξεκίνησε και συνεχίζεται η τοποθέτηση ανθοσυνθέσεων σε διάφορα σχέδια και χρώματα, αναδεικνύοντας έτσι ακόμη περισσότερο τους χώρους πρασίνου και συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Με τις παρεμβάσεις μας όχι μόνο στο κέντρο, αλλά σε κάθε γειτονιά, στο σύνολο του Δήμου και κυρίως με την έμφαση στην αισθητική διάσταση, σε ό,τι αφορά την τεχνική των φυτεύσεων, η συντονισμένη ενίσχυση του πρασίνου και το περισσότερο χρώμα είναι ορατά». 

Όπως τονίζει, από την πλευρά του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ευστάθιος Κεραμιδιώτης: «Η αναμόρφωση γίνεται προγραμματισμένα και σε καθημερινή βάση σε όλους τους υπάρχοντες χώρους πρασίνου, ενώ όπου υπάρχει η δυνατότητα δημιουργούνται και νέοι χώροι».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, την επόμενη εβδομάδα οι παρεμβάσεις της υπηρεσίας Πρασίνου θα επικεντρωθούν στη φύτευση δέντρων και θάμνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !