6 Απριλίου 2016

X-factor. Επιτέλους μια προσεγμένη παραγωγή… με κριτές Stars

Τους περίμεναν όλοι στην γωνία. Και με την πρώτη κιόλας παρουσία τους στην τηλεοπτική αρένα απέδειξαν ότι, όταν η ομάδα είναι έμπειρη μπορεί να κάνει την διαφορά. Τι είδαμε; Είδαμε μια παραγωγή άρτια και πολύ προσεγμένη-α ρε Βαγγέλη Νυδριώτη- ένα μοντάζ που δεν μας έκανε να βαρεθούμε και δυο ανθρώπους από την κριτική επιτροπή που πιστέψτε με… έχουν πολύ μεγάλη προοπτική. Και αναφέρομαι στην Πέγκυ Ζήνα και τον Θοδωρή Μαραντίνη.
Η λαϊκή τραγουδίστρια τόσο με την εικόνα της αλλά κυρίως με όσα έλεγε απέδειξε ότι το μόνο λαϊκό πάνω της είναι η επιλογή της να τραγουδάει λαϊκά τραγούδια, ενώ ο Μαραντίνης έδειξε ότι όχι απλά το «χει» αλλά μπορεί να το εξελίξει. Χιούμορ και ατάκες που πέρασαν στο τηλεοπτικό κοινό που αγκάλιασε την πρώτη προβολή από την πρώτη κιόλας μέρα.
Δεν είναι τυχαίο πώς ο Σκαϊ για πρώτη φορά είχε σε ζώνη prime time ποσοστά κοντά στο 24%.
Όπως και δεν είναι τυχαίο πώς το προηγούμενο πρόγραμμα έδωσε «πάσα» στο X-factor  μόλις 9% και αμέσως σκαρφάλωσε από το πρώτο τέταρτο στην ζώνη του 20%.
Δεν είναι επίσης τυχαία η επιλογή των προσώπων. Παιδιά από όλες τις κοινωνικές τάξεις… αλλά και παιδιά που ζουν το όνειρό τους από τον δρόμο της ανέχειας στον δρόμο της ευκαιρίας.  Μεγάλη μαγκιά αυτό….
Στρατηγικές επιλογές τηλεοπτικά, σωστές προσεγγίσεις με ισορροπία απέναντι στους διαγωνιζόμενους, χωρίς έντονο τσαλάκωμα και κακό reality… αλλά με μια διαφορετική… πιο ευρωπαϊκή προοπτική.
Επιτέλους ένα άρτιο show που είχαμε καιρό να δούμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !