6 Φεβρουαρίου 2016

«Σκότωσε και τεμάχισε την Αννυ ευρισκόμενος σε ψυχική ηρεμία»

Βίαιο, χωρίς κανένα συναίσθημα πατρικής στοργής για το παιδί και χωρίς κανένα ίχνος μεταμέλειας περιγράφει το βούλευμα-καταπέλτης του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας τον 27χρονο πατέρα που τεμάχισε και εξαφάνισε το πτώμα της 4χρονης ¶ννυ, παραμονές του Πάσχα του 2015.

Δέκα μήνες μετά την προφυλάκισή του, ο Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ (γνωστός ως Σάββας) εμφανίζεται στο βούλευμα ως κτήνος και παραπέμπεται στο εδώλιο για ένα από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα στα ελληνικά δικαστικά χρονικά.

Αν και αρνείται ότι σκότωσε την ¶ννυ, η ομολογία που έδωσε στις Αρχές, με φρικιαστικές περιγραφές για τον τεμαχισμό, οι καταθέσεις, οι ψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες και το μωσαϊκό αίματος στο υπόγειο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα αποτέλεσαν μονόδρομο για να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία, περιύβριση νεκρού και άλλα αδικήματα, σύμφωνα με την «Espresso».
Σύμφωνα με το βούλευμα, ο Σάββας βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση όταν δολοφόνησε την ¶ννυ. Οι δικαστές έκριναν ότι ο 27χρονος όχι μόνο δεν ήταν κατάλληλος για τη φροντίδα της, αλλά ήταν και επικίνδυνος. Ψυχίατρος διέγνωσε έλλειψη μεταμέλειας και αδιαφορία για την κακομεταχείριση άλλων, επιθετικότητα και διάχυτο πρότυπο περιφρόνησης για τα δικαιώματα των άλλων. Συμπέρανε ακόμα, ότι ο Μπακαρτζίεβ δεν έπασχε από ψυχικό νόσο, αν και ο δεύτερος ψυχίατρος άφησε περιθώριο αμφιβολίας.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !