2 Ιουλίου 2016

Άνω-κάτω έκανε όλο το Κολωνάκι κατερινιώτης δημοσιογράφος

Αναστάτωσαν όλο το κέντρο του Κολωνακίου μεσημεριάτικα την περασμένη εβδομάδα γνωστός δημοσιογράφος της πόλης και πολιτικό στέλεχος, με τον σύντροφο του, όταν βρέθηκαν να πρωταγωνιστούν σε έναν καυγά άνευ προηγουμένου σε κεντρικό καφέ.



Το περιστατικό εξελίχθηκε ως εξής: Ενώ ο δημοσιογράφος απολάμβανε το καφεδάκι γύρω στις 12 το μεσημέρι, παρέα με τον σύντροφό του όπως συνηθίζει τον τελευταίο καιρό, ένας απρόσεκτος θαμώνας της ίδιας καφετέριας, περνώντας δίπλα τους πάτησε κατά λάθος το σκυλάκι του δημοσιογράφου με αποτέλεσμα εκείνο να ξεσηκώσει με τα γαυγίσματα του όλη την καφετέρια. Τότε ο νεαρός σύντροφος του δημοσιογράφου, πετάχτηκε όρθιος και ζήτησε τον λόγο από τον απρόσεκτο θαμώνα σε έντονο ύφος. Ο απρόσεκτος κύριος όμως ενοχλήθηκε από τις φωνές και τις βρισιές του θερμόαιμου νεαρού και ανταπέδωσε την λεκτική επίθεση. Δεν άργησε όμως πολύ ο λεκτικός διαπληκτισμός να μετατραπεί σε χειρονομίες, και έτσι οι 3 άνδρες πιάστηκαν στα χέρια.



Ευτυχώς το περιστατικό έληξε σύντομα και αναίμακτα με την συμβολή των ψυχραιμότερων θαμώνων που καθόταν στα γύρω τραπεζάκια. Λέγεται μάλιστα ότι οι 2 άνδρες (και πρωταγωνιστές του επεισοδίου) δεν ξαναεμφανίστηκαν στο συγκεκριμένο καφέ από την ημέρα του ατυχούς συμβάντος μέχρι σήμερα.

Πηγή: Ταχυδρόμος Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !