20 Ιανουαρίου 2015

Κοζάνη: Σύσκεψη για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Την ανάγκη για την καλύτερη και σύννομη λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, επισήμανε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου.


                 Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Σωματείου ιδιοκτητών καφετεριών κ. Χ. Φτάκας, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι του Σωματείου, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης, κ. Π. Ουσταγιαννίδης, η κ. Α. Τσαμπούρη, Προϊσταμένη του Τμήματος Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού ελέγχου, καθώς και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, κ. Ι. Ιωαννίδης.

                Συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με κυρίαρχα αυτά της κατάληψης του κοινόχρηστου χώρου από τραπεζοκαθίσματα, της ηχορύπανσης, της αδειοδότησης των καταστημάτων και της Αποκριάς.  

                 Ο Δήμαρχος τόνισε πως πρόθεση της Δημοτικής αρχής είναι η εφαρμογή όλων εκείνων των μέτρων που εξασφαλίζουν την προστασία του δημόσιου χώρου, αλλά και τη σωστή λειτουργία της αγοράς μέσα από τον υγιή ανταγωνισμό.

                Τη συγκεκριμένη συνάντηση θα ακολουθήσουν και επόμενες, ενώ πρόκειται να γίνουν επαφές και με άλλους φορείς που εμπλέκονται στο συγκεκριμένο θέμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !