8 Μαρτίου 2017

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ 1ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ






Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Καθηγητών του 1ου Γυμνασίου Κατερίνης συγχαίρουν τους μαθητές της θεατρικής ομάδας για την κατάκτηση του 1ου βραβείου στους Πανελλήνιους Αγώνες Τέχνης που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου 2017 από τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη. Τα παιδιά της θεατρικής ομάδας συνεχίζουν ακάθεκτα να μας εκπλήσσουν ευχάριστα και να μας κάνουν για πολλοστή φορά υπερήφανους.

Σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον κατάφεραν, με το ταλέντο τους, τη σκληρή και μεθοδική δουλειά, σε άριστη συνεργασία πάντα με τους καθηγητές τους και τη στήριξη των γονιών τους, να αποσπάσουν το 1ο βραβείο στην κατηγορία θέατρο καθώς και το βραβείο καλύτερης ερμηνείας ο μαθητής Ηλίας Παναγιωτίδης.

Συγχαρητήρια στους μαθητές της θεατρικής ομάδας αλλά και στις εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, Μαρία Ντουλαπτσή και Βάλια Βατζόλα, οι οποίες συνετέλεσαν ώστε η θεατρική ομάδα να παρουσιάσει για ακόμα μία φορά ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και οι οποίες με την ευαισθησία και το μεράκι τους, τη δύναμη της ψυχής τους και τις εμπνευσμένες σκηνοθετικές οδηγίες τους οδήγησαν τα παιδιά στην πρωτιά!

Τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!


Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

Ελένη Σαμαρά
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !