16 Ιανουαρίου 2016

Ζητείται κτηνίατρος από το Δήμο Νάουσας

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με ένα (1) άτομο για την κάλυψη αναγκών του Δήμου Νάουσας που εδρεύει στη Νάουσα, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Οργάνωση και στελέχωση
υπηρεσίας στο Δήμο Νάουσας, που θα είναι αρμόδια για την περισυλλογή – φροντίδα των αδέσποτων ζώων» συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες. Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθεί ανά τόπο εκτέλεσης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης ο εξής αριθμός ατόμων:
1 ΠΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΣΜΕ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Νάουσας, Δημαρχίας 30, Τ.Κ. 59 200 Νάουσα, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψιν κας Φίκατα Μαρίας (τηλ. Επικοινωνίας 2332350335). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !