15 Ιουλίου 2015

"Εθελοντική Αιμοδοσία: Πράξη Αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο"


Μια δράση διαφορετική από όλες τις άλλες, με έντονο τον κοινωνικό και ανθρωπιστικό της χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015 στην Πολιτιστική μας Στέγη. Πρόκειται για τη διοργάνωση Εθελοντικής Αιμοδοσίας, μια πρωτοβουλία η οποία αποτελεί υπέρτατη πράξη αγάπης και αλληλεγγύης προς τους
συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Αν και φέτος, λόγω εργάσιμης ημέρας η ανταπόκριση των μελών και φίλων του Συλλόγου μας στο κάλεσμα ήταν μικρότερη της αναμενόμενης, κάποιοι συμπατριώτες μας προσήλθαν και αφιέρωσαν λίγο από το χρόνο τους με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος. 
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους εθελοντές αιμοδότες που με τη συμμετοχή τους εξέφρασαν με τον πιο έντονο τρόπο την αλληλεγγύη τους προς τους συνανθρώπους μας και έστειλαν το ηχηρό μήνυμα της ζωής! Επίσης, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης για την άψογη συνεργασία και συνδρομή προς την όλη πρωτοβουλία. 


Με εκτίμηση,

το ΔΣ του Συλλόγου Κοκκινοπλιτών Πιερίας "Ο ΟΛΥΜΠΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !