6 Ιουνίου 2015

Βραβεία στους μαθητές του Ωδείου Κατερίνης Παπαφωτίου Φώτη και Κοκολάκη Νικόλαο
Το Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης πραγματοποίησε την Κυριακή  31 Μαϊου στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου τις τελικές συναυλίες των μαθητών του. Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιελάμβανε τη μαθητική ορχήστρα ¨Μουσικό Εργαστήρι¨ , τη χορωδία του Δ.Ω.Κ. και το τρίο κιθάρας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η πρόεδρος του Δ.Ω.Κ. κυρία Πιπίτσα
Μακρίδου -  Παρτσαλίδου, έκανε την απονομή των  πτυχίων του 2014 στους μαθητές του Ωδείου και παράλληλα βράβευσε τους μαθητές Παπαφωτίου Θεόδωρο και Κοκολάκη Νικόλαο,  οι οποίοι κατέκτησαν το Α΄ βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό πιάνου στην κατηγορία τέσσερα χέρια.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, μια αξέχαστη βραδιά έζησαν  στην Αστική Σχολή όσοι παραβρέθηκαν στην παρουσίαση του έργου ¨Ελληνικές Ραψωδίες¨, του συνθέτη ΧΝαβροζίδη. Ο συνθέτης με τους μουσικούς Κατερίνα Ελενίδου στο πιάνο, Διονύσιο Κουτουζίδη στο βιολί, Ιβάν Ναβροζίδη στο κλαρινέτο και Βίκη Τζημαπίτη – Ευθυμιάδου στα κρουστά, μάγεψαν  το κοινό ερμηνεύοντας τα δημοτικά μας τραγούδια σε κλασική εκτέλεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !