6 Ιουνίου 2015

ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ

Σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Μαΐου το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας, σύμφωνα με το νόμο 4325/2015(Α47) « Εκδημοκρατισμός της Διοίκησης – Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση.
Αποκατάσταση  αδικιών και άλλες διατάξεις». Με τη συγκεκριμένη απόφαση επιστρέφουν στα καθήκοντά τους εννέα από τους δεκαοχτώ δημοτικούς αστυνομικούς που υπηρετούσαν μέχρι το Σεπτέμβριο του 2013.

‘’Η Δημοτική Αστυνομία ήταν μια δομή άρρηκτα συνδεδεμένη με τους δημότες και την διαχείριση των προβλημάτων της καθημερινότητας. Μια υπηρεσία που μόνο όφελος είχε για το Δήμο μας. Μεταξύ άλλων, φρόντιζε για την προσβασιμότητα των οδών και των πεζοδρομίων, έλεγχε την παράνομη στάθμευση και συνέβαλε τα μέγιστα στην προστασία του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής των δημοτών. Με την επανασύσταση της ενισχύεται η εύρυθμη λειτουργία του Δήμου’’ δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Στάμκος  κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και κατά τη συνάντηση που είχε στο γραφείο του με τους εργαζόμενους, που επιστρέφουν τη Δευτέρα 8 Ιουνίου στα καθήκοντά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !