14 Σεπτεμβρίου 2012

«Έχω Θέμα» στο web zougla radio : Πρεμιέρα Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στις 15:00


Πρεμιέρα για την τηλεραδιοφωνική εκπομπή «Έχω Θέμα» στο web zougla radio, αυτό το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στις 15:00 . Ένα διαφορετικό και ανανεωμένο ενημερωτικό magazinο που ο τηλεακροατής, έχει την δυνατότητα να συμμετέχει κατά την διάρκεια της εκπομπής μέσω του facebook.

Επίσκεψη της Κατερίνας Μάρκου στην 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας


Την 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας επισκέφθηκε σήμερα 14 Σεπτεμβρίου 2012 η Βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. στη Β’ Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Μάρκου, μαζί με το Δήμαρχο Χαλκηδόνος κ. Παναγιώτη Δαϊκούδη. Κατά την επίσκεψή της, συναντήθηκε με τους Υποδιοικητές της 3ης ΥΠΕ κ.κ. Παναγιώτη Νάνο και Τσινασλανίδη Βασίλειο, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Κέντρα Υγείας Κουφαλίων και Διαβατών.

Κ.Γκιουλέκας: Γιατί σιωπά ο Γ.Μπουτάρης;


Την σιωπή του Γ.Μπουτάρη αναφορικά με τις συνεχείς διακοπές πτήσεων και την εγκατάλειψη του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης από μεγάλες αεροπορικές εταιρείες αλλά και το θανάσιμο πλήγμα που δέχεται ο τουρισμός της Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Βορείου Ελλάδος εξαιτίας των αστοχιών και των λαθών του καταγγέλλει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης και βουλευτής ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας. Συγκεκριμένα, ο Κ.Γκιουλέκας επισήμανε:

Αποκατάσταση και ασφαλτόστρωση οδοστρώματος σε Κατερίνη, Μοσχοπόταμο


Στο πλαίσιο των  παρεμβάσεων του Κέντρου Αποκαταστάσεων και Συντηρήσεων του Δήμου Κατερίνης και της ΔΕΥΑΚ σε προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών, σήμερα Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου έγινε αποκατάσταση φυσικών φθορών του οδοστρώματος και ασφαλτόστρωση τμημάτων, στις τοπικές κοινότητες Λαγοράχης και Μοσχοποτάμου αντίστοιχα.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - ΚΑΤΩ ΑΓΙΑΝΝΗΣΣειρά δράσεων και πρωτοβουλιών έχει προγραμματίσει η Τοπική Κοινότητα Κάτω Αγίου Ιωάννη, σε συνεργασία με εθελοντές του χωριού με στόχο αφενός την προστασία του περιβάλλοντος και αφετέρου την διαμόρφωση μιας υπεύθυνης στάσης από μικρούς και μεγάλους, προκειμένου να ενδυναμωθεί ο ρόλος και τα δικαιώματα των πολιτών.

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝΤο Θεατρικό Εργαστήρι Γιαννιτσών θα λειτουργήσει τμήματα Θεατρικής Παιδείας,στην αίθουσα Θ.Ε.Γ. , Μαδύτου 10 . Συγκεκριμένα θα λειτουργήσουν :

  • Παιδικό τμήμα (5 - 8 ετών)

Επιδοτούμενο σεμινάριο 100 ωρών, με εκπαιδευτικό επίδομα 500€Όσοι κάνατε αίτηση για να πάρετε επιταγή κατάρτισης (πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων  «Βασικές Δεξιότητες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ)», στα πλαίσια της ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (TRAINING VOUCHER) 

Ακούστε Live Paranoice Radio

Ακούστε Live Panikos Radio

Ακούστε Live One Fm Radio (Αθήνα)

Ακούστε Live Nrg Love

Ακούστε Live Now Radio (Πυλαία-Θεσσαλονίκη)

Ακούστε Live Novel Radio (Κορινθία)

2η Οικογιορτή Γαλλικού Ποταμού στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου


Σας προσκαλούμε στην 2η Οικογιορτή Γαλλικού Ποταμού που θα γίνει στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2012, στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Γαλλικού Ποταμού.