30 Ιουλίου 2013

OLYMPOLIS....Ένα ξεχωριστό Φεστιβάλ τεχνών, μουσικής, ιδεών και γαστρονομίας


Ένα ξεχωριστό Φεστιβάλ τεχνών, μουσικής, ιδεών και γαστρονομίας, με τίτλο «Olympolis Art Music Project» (www.olympolis.gr),  θα πραγματοποιηθεί αυτές τις μέρες στους πρόποδες του Ολύμπου και συγκεκριμένα στο χώρο του Διεθνούς Ιδρύματος του Μνημείου του Μεγάλου Αλεξάνδρου «Αλεξάνδρειο».

Απομένουν ακόμη 27 κενές βάρδιες στο παρατηρητήριο των Ν. Πόρων


Υπάρχει ανάγκη! Στηρίξτε την προσπάθεια εθελοντικής πυροπροστασίας του Ολύμπου και των Πιερίων!
Δηλώστε συμμετοχή εδώ: http://www.anasta.de/TOPOS/index.php?option=com_wrapper&Itemid=30

Συνάντηση του βουλευτή Κώστα Κουκοδήμου με τη διοίκηση του ΓΑΣ Αρχέλαος


Συνάντηση με τα μέλη της διοίκησης του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης πραγματοποίησε ο βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος, με στόχο την ενημέρωση αλλά και την επίλυση σειράς ζητημάτων που απασχολούν το ιστορικό αθλητικό σωματείο της Πιερίας.
Στη συνάντηση μετείχαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. Θ.Διαμαντόπουλος, οι Αντιπρόεδροι Παρτσαλίδης Γιάννης και Καραντώνης Βασίλης και ο Γραμματέας Μπ.Παπαδόπουλος.

Μια ’βόλτα’’ στα σοκάκια του Κολινδρού


΄΄ΤΈΧΝΗΝ ΧΡΩ΄΄  
Η τέχνη και η πορεία της προβάλλονται μέσω μιας ‘’βόλτας’’ στα σοκάκια του Κολινδρού.
28-7-2013

Το πρόβλημα στο νερό του Κούκου συνεχίζεται…


 
Κύριοι αρμόδιοι στη διαχείριση του πολύτιμου αγαθού  της φύσης φροντίστε να έχομε κατάλληλο – πόσιμο νερό. Αυτό θα συμβεί μόνο, όταν υδροδοτηθούμε αποκλειστικά από το φράγμα της Μόρνας, που φτιάχτηκε για την επίλυση του διαχρονικού ζητήματος της λειψυδρίας στην ευρύτερη περιοχή μας.

2η Οικογιορτή στην Πιερία τον Σεπτέμβρη


Κάλεσμα προς όλες τις εθελοντικές ομάδες της Πιερίας και τους ενεργούς πολίτες


Στις 6-7-8 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται για δεύτερη φορά Οικολογική γιορτή στην Πιερία. 
Μέσα από αυτές τις γιορτές ερχόμαστε σε επαφή με τη Φύση και τα προϊόντα της , αναπτύσσουμε ειλικρινείς σχέσεις, επιζητούμε την αυτάρκεια και τη συλλογικότητα.
Είναι μια ελπιδοφόρα κίνηση, μια από αυτές που θέτουν τις βάσεις για μια άλλη κοινωνία καλύτερη για εμάς και τις επόμενες γενιές.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΔΙΑΘΕΣΗ ΧΩΡΩΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ


     
Στο πλαίσιο λειτουργίας της ετήσιας παραδοσιακής εμποροπανήγυρης του Δήμου Κατερίνης από 01-09 έως 07-09-2013 καθώς επίσης και λειτουργίας Λούνα Πάρκ και λοιπών ψυχαγωγικών παιγνίων καλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες να καταθέσουν τις αιτήσεις τους με τα  σχετικά  δικαιολογητικά  από 06-08 έως 14-08-2013.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις Σέρρες


Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ.Καλαιτζίδης Βασίλης στα τοπικά ΜΜΕ την Κυριακή 28-7-2013 προκειμένου να ενημερώσει τους πολίτες για την έναρξη του δεύτερου σταδίου εργασιών στο κέντρο της πόλης.