7 Σεπτεμβρίου 2012

Το Σάββατο στην κεντρική πλατεία Κατερίνης 10:30 - 13:30


Ασφαλτοστρώσεις στις οδούς Θεσσαλονίκης και Τερζοπούλου


Με την ασφαλτόστρωση τμημάτων του οδοστρώματος στις οδούς Θεσσαλονίκης και Τερζοπούλου συνεχίστηκαν  σήμερα Παρασκευή 07 Σεπτεμβρίου, οι παρεμβάσεις του Κέντρου Αποκαταστάσεων και Συντηρήσεων του  Δήμου Κατερίνης και της ΔΕΥΑΚ .

Εργασίες συντήρησης σε σχολικά συγκροτήματα της Κατερίνης


Ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς και προκειμένου να εξασφαλιστούν συνθήκες λειτουργικότητας, αισθητικής και ασφάλειας, στους αύλειους χώρους των σχολείων, συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου εργάστηκαν  σήμερα Παρασκευή 07  Σεπτεμβρίου 2012, σε σχολικά συγκροτήματα στην Κατερίνη, την Περίσταση και την Καλλιθέα.

Σχολή Αναρρίχησης Βράχου Αρχαρίων 2012 - ΕΟΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ


Σχολή Αναρρίχησης Βράχου Αρχαρίων 2012
Σεπτέμβριος - Νοέμβριος 2012
Από 29/9/2012 μέχρι 4/11/2012

Έκλεψε 26 μέτρα καλώδιο από φρεάτιο της Εθνικής Οδού !

Συνελήφθη χθες (06.09.2012) το μεσημέρι, στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας ημεδαπός 56 ετών, διότι αφαίρεσε από φρεάτιο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης καλώδιο ελέγχου άρδευσης συνολικού μήκους 26 μέτρων , πλην όμως έγινε αντιληπτός από υπάλληλο της εταιρείας «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς. Το καλώδιο κατασχέθηκε και αποδόθηκε σε νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας. Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης. 

Ημερίδα νεανικής επιχειρηματικότητας στο Δήμο Παύλου Μελά


Ο δήμος Παύλου Μελά και το Εργαστήριο Οικονομικής Ανάλυσης και Πολιτικής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ διοργανώνουν στο πλαίσιο του προγράμματος «Εργαστήρι Νεανικής Επιχειρηματικότητας εκδήλωση με θέμα «Νεανική Επιχειρηματικότητα, καινοτομία και Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Προσλήψεις στο Ωδείο Κοζάνης


Ο Οργανισμός Αθλητισμού-Πολιτισμού-Νεολαίας Δήμου Κοζάνης, προτίθεται να προσλάβει για το Δημοτικό Ωδείο τις εξής ειδικότητες :
1.    Καθηγητή Ανώτερων Θεωρητικών, Μαέστρο – Διευθυντή ορχήστρας – (1 θέση)
2.    Καθηγητή Ανώτερων Θεωρητικών, μοντέρνας μουσικής – (1 θέση)
3.    Καθηγητή Βιολιού – ( 3 θέσεις)
4.    Καθηγητή κιθάρας – μπάσο -(1 θέση)
5.    Καθηγητή κρουστών – ντραμς -(1 θέση)
6.    Καθηγητή κιθάρας – μοντέρνας μουσικής -(1 θέση)

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ


Το σύνταγμα του 1975, με το οποίο καθιερώθηκε η 9ετής υποχρεωτική φοίτηση συμπεριέλαβε, για πρώτη φορά, μέσα στους σκοπούς της εκπαίδευσης ( άρθρο 16 ) και την “επαγγελματική αγωγή των Ελλήνων”. Μέχρι το 1977 η επαγγελματική εκπαίδευση, σε γυμνασιακό επίπεδο, παρείχετο από τις Κατώτερες Τεχνικές Επαγγελματικές Σχολές τριετούς φοίτησης μετά το δημοτικό.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΟΓΑ


Οι ασφαλισμένοι του ΟΓΑ στον Δήμο Κατερίνης μπορούν να καταθέτουν στα κατά τόπους γραφεία των ανταποκριτών δικαιολογητικά για την απόδοση της δαπάνης, που αφορά την αγορά φαρμάκων.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για κατάθεση είναι τα κάτωθι:

Επιστροφή στα χωράφια μας, ΤΩΡΑ !


Καθώς η ανεργία πλημμυρίζει το φέρετρο της αισιοδοξίας μας, μία και μοναδική είναι η επιταγή που έχουμε στα χέρια μας: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ. Τι στην ευχή σημαίνει αυτό ;

Πιστοποιημένες ελληνικές φακές στην τιμή των 1,5 € ανά κιλό


Ξεκινούν από σήμερα Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2012, ώρα 19:00 οι παραγγελίες για ελληνικές φακές (ψιλές), πιστοποιημένες με Agro  1 & 2, φετινής σοδειάς, με χρόνο κατανάλωσης 2 χρόνια, στην τιμή των 1,5 € ανά κιλό.

Απόψε στο Λιτόχωρο η παρέλαση των μοτοσικλετών Honda Goldwing


Η μεγάλη παρέλαση των μοτοσικλετών Honda Goldwing θα πραγματοποιηθείαπόψε (Παρασκευή 7/9) στις 8.30 περίπου στο Λιτόχωρο, στο πλαίσιο του πανευρωπαϊκού Treffen ταξιδιωτικών μοτοσικλετών μεγάλου κυβισμού που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στην Πλάκα Λιτοχώρου έως την Κυριακή 9/9/2012.

ΔΕΥΑΚ....400 ευρώ για Γεύμα Εργασίας ;;;

Ακούστε Live Memories Web Radio                                                             http://www.oianamniseismas.com/

River Party στον Όλυμπο με είσοδο...5 ευρώ


O Ορειβατικός  Σύλλογος  Βροντούς σας  προσκαλεί στο Olympus River Party που θα γίνει το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 8:00 μμ στο Ρέμα της Αγίας Τριάδας στον Όλυμπο.

Τιμή εισόδου: 5 €