9 Δεκεμβρίου 2014

Ο τραγουδιστής Πίνο Μάνγκο πέθανε την ώρα της συναυλίας

Πάνω στη σκηνή πέθανε ο τραγουδιστής Πίνο Μάνγκο, ο ερμηνευτής του Mediterraneo, ενώ έδινε συναυλία! Ο Ιταλός τραγουδιστής υπέστη καρδιακή προσβολή και κατέρρευσε κατά τη διάρκεια συναυλίας στην περιφέρεια Μπαζιλικάτα της Κάτω Ιταλίας.

Ο τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη από το κοινό του, σταμάτησε να τραγουδά και μετά από λίγο η καρδιά του έπαψε να χτυπά. Ήταν εξήντα ετών και πρόσφατα είχε γιορτάσει και τριάντα χρόνια καλλιτεχνικών επιτυχιών.
Ο Μάνγκο έγινε γνωστός για τραγούδια όπως το Bella d'Estate (τους στίχους του οποίου είχε γράψει με τον Λούτσιο Ντάλλα), το Sirtak, του 1990 -το οποίο έδωσε τον τίτλο και στο δίσκο που το περιείχε- αλλά και τα κομμάτια Oro, Bella d' Estate, Nella mia citta, Lei verra.
H Eλευθερία Αρβανιτάκη διασκεύασε, επίσης, το τραγούδι του Come Μοnna Lisa, επιλέγοντας, ως νέο τίτλο, το «Μην ορκίζεσαι».
Χιλιάδες θαυμαστές του ιταλού τραγουδιστή, εκφράζουν την θλίψη τους, χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ιδιαίτερες αναφορές στην «μεσογειακή ψυχή» του Πίνο Μάνγκο, και στην μεγάλη αδυναμία του στην ζωή και τους ανθρώπους της Νότιας Ιταλίας, απ΄ όπου και καταγόταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !