28 Νοεμβρίου 2013

Λιβαδειά - Πιερικός Αρχέλαος Την Κυριακή στις 5 μμ


Με την πρωτοπόρο Λιβαδειά αγωνίζεται ο Πιερικός Αρχέλαος την Κυριακή για την 7η αγωνιστική της Β΄ εθνικής κατηγορίας.
Θα φιλοξενηθεί στην ομώνυμη πόλη για ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού η γηπεδούχος έχει δείξει μέχρι τώρα μια πολύ καλή εικόνα

Παρεμβάσεις σε εξέλιξη στο Δημοτικό Σχολείο Ελάφου


Μέρος του έργου που αφορά  την συντήρηση και επισκευή σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων της Δημοτικής Ενότητας Ελαφίνας αποτελούν οι παρεμβάσεις που είναι σε εξέλιξη στον περιβάλλοντα χώρο του Δημοτικού Σχολείου Ελάφου.

ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ “ΜΑΧΗΤΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2013”

Το πρωτάθλημα για την ανάδειξη του καλύτερου “Μαχητή της χρονιάς 2013” (Best Fighter of the Year) στηρίζει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, υπό την αιγίδα της οποίας θα πραγματοποιηθούν οι σχετικοί αγώνες το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης (Nick Galis Hall),

Η Ορχήστρα Νέων Δίου στο Μέγαρο Μουσικής Βέροιας!

Μετά την τρίτη συμμετοχή της στα γυρίσματα της εκπομπής "ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ" του Σπύρου Παπαδόπουλου η Ορχήστρα Νέων Δίου δίνει άλλη μια μουσική παράσταση υπέρ της Κοινωνικής Αλλυλεγγύης το Σαββατο 30/11/13 στον Χώρο Τεχνών Βέροιας.

Λιτόχωρο: Κάθε Παρασκευή διαβάζουμε, ζωγραφίζουμε, κατασκευάζουμε!

Συνεχίζουμε το πρόγραμμα της δημοτικής βιβλιοθήκης Λιτοχώρου Δ.Δίου-Ολύμπου για δημιουργική απασχόληση παιδιών. Κάθε Παρασκευή στις 16:00, διαβάζουμε παραμύθια, ζωγραφίζουμε και κάνουμε κατασκευές στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λιτοχώρου.
Μέχρι στιγμής κατά το μήνα Νοέμβριο,

Ν. Μουδανιά: Έκλεβαν καλώδια χαλκού από κολώνες φωτισμού

Συνελήφθησαν την (26.11.2013) πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου, δύο ημεδαποί 33 και 34 ετών, για κλοπή καλωδίων χαλκού από κολώνες φωτισμού στο οδικό δίκτυο της Εθνικής Οδού Νέων Μουδανιών – Θεσσαλονίκης, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.