5 Μαρτίου 2012

Πέθανε ο Διευθυντής της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης Γιώργος ΚοκόγιαςΕκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια  και στους οικείους του Γιώργου  Κοκόγια, που έφυγε τόσο αιφνίδια από τη ζωή, αφήνοντας πίσω του μεγάλο κοινωνικό έργο από τη θέση του Διευθυντή της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης. Ο εκλιπών υπηρέτησε το συνάνθρωπο  με περισσή αγάπη, στοργή, αλληλεγγύη, κοινωνική ευαισθησία και αγωνίστηκε για να απαλύνει τον ανθρώπινο πόνο αλλά και να σκορπά απλόχερα χαμόγελα.

Ο πρόωρος χαμός του βυθίζει με θλίψη την τοπική κοινωνία, που ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες εποχές έχει ανάγκη από άξιους εκπροσώπους, που να αφουγκράζονται και να απαντούν στις ανάγκες των συνανθρώπων.
                                                  Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ


                                                                           ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥΑναβίωση του εθίμου της Τσαγκαροτρίτης στον Κολινδρό

Ευχαριστούμε τον κ. Σάκη Χασαπέτη για τις Φωτογραφίες

Ακούστε Live M-Word Radio

Ακούστε Live MusicHeaven Radio

Αστόρια: Ακούστε Live Nexus Productions Radio

Το ΙΚΑ Λιτοχώρου ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.....Είναι καιρός να ΦΑΝΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ των τοπικών Βουλευτών..... Πιέστε την ΑΘΗΝΑ να αλλάξει η απόφαση..... Σε άλλους νομούς το κατάφεραν.....Στην Πιερία Γιατί ΟΧΙ ;;; 

Προσπάθειες να μην κλείσει το Λιμεναρχείο ΣτομίουΣυνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ Ρένα Καραλαριώτου είχαν χθες το πρωί στο γραφείο της ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδας κ. Κ. Κυράνης και Χρ. Αντωνίου αντίστοιχα, μετά το θέμα που ανέκυψε πρόσφατα με την προτεινόμενη κατάργηση του Λιμεναρχείου Στομίου, με στόχο την από κοινού δράση προς αποτροπή ενός τέτοιου ενδεχόμενου.

Ακούστε Live Μουσικές Εbeeries

Δημήτρης Γαλάνης: "Κι όμως Υπάρχει μπάσκετ στην Κατερίνη»
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

Δημήτρης Γαλάνης:

                          «Η προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας, πέσουμε δεν πέσουμε, σημαίνει γι΄ αυτή σωτηρία,
σημαίνει ότι υπάρχει μπάσκετ στην Κατερίνη»

«Τεχνική Βοήθεια του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού»
ΘΕΜΑ: Ένταξη της Πράξης με τίτλο «Τεχνική Βοήθεια του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού» στο Ε.Π. Μακεδονίας-Θράκης 2007-2013 Τεχνική Υποστήριξη Εφαρμογής ΠΚΜ-ΠΔΜ


Με το αρ. πρωτ.513/12/ΘΔ/ΙΠ/λε έγγραφο της ΜΟΔ Α.Ε. εντάχθηκε η Πράξη με τίτλο «Τεχνική Βοήθεια του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού» προϋπολογισμού 50.000,00€ στο Ε.Π. Μακεδονίας-Θράκης 2007-2013, Άξονας Προτεραιότητας 10: Τεχνική Υποστήριξη Εφαρμογής ΠΚΜ-ΠΔΜ.
Η Πράξη είναι η πρώτη που εντάχθηκε πανελλαδικά και αφορά στην τεχνική υποστήριξη του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού για την ωρίμανση, ένταξη και παρακολούθηση συνεχιζόμενων και νέων έργων στα πλαίσια του ΕΣΠΑ, προκειμένου ο Δήμος να υποβάλλει νέα έργα αλλά και να απορροφήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό από αυτά προς όφελος της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας.

Εκ του Γραφείου Τύπου Δημάρχου Πύδνας – Κολινδρού  

Θεσσαλονίκη: Ακούστε Live MoodRadio

Αλεξάνδρεια: Βρήκε πορτοφόλι με χρήματα...και το παρέδωσε στην Αστυνομία !
Από τη Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης της Αλεξάνδρειας λάβαμε την ακόλουθη συγχαρητήρια ανοιχτή επιστολή:

Ακούστε Live Jukebox Radio

Λιτοχωρίτικες και Ναουσαίικες γεύσεις στον..Λούβρο !Μια ακόμη σημαντική πρωτοβουλία των κοινών δράσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου, σε συνεργασία με τους Δήμους Νάουσας και Δίου-Ολύμπου, για την τουριστική προβολή της Κεντρικής Μακεδονίας αποτελεί η φιλοξενία ελληνικών συνταγών στο μεσογειακό εστιατόριο Meltem, στο Καρουζέλ του Μουσείου του Λούβρου στο Παρίσι. 

Αγρίνιο: Ακούστε live Magic Fm


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΑΘΜΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ...

00:00-02:00  ελαφρολαικα δεκαετειας 80-90s

Ακούστε Live Le Grec Radio

ΕΚΛΑΠΗ 4/3/2012 στην περιοχή ΑΒΕΡΩΦ της Λάρισας.


LADY - ΕΚΛΑΠΗ στην περιοχή ΑΒΕΡΩΦ Λάρισας
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στο
697 9714625

Ο παραποτάμιος δρόμος του Πέλεκα μετατρέπεται σε περιφερειακό της πόλης


Από το Δεκέμβριο του 2008 και μέχρι σήμερα παρακολουθούμε μια σειρά παρεμβάσεων και έργων στην περιοχή του Πέλεκα που μετατρέπουν σταδιακά το ποτάμιο τοπίο στα όρια της πόλης σε αστικό τοπίο δρόμου, με πολύ άσφαλτο, κράσπεδα και κυκλοφορία αυτοκινήτων.