24 Φεβρουαρίου 2012

Αποκριάτικο Ξεφάντωμα στη ΒροντούΑποκριάτικες εκδηλώσεις διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βροντούς την Κυριακή τής Αποκριάς 26/2/2012, στην κεντρική πλατεία τής Βροντούς, ώρα 3.00 μ.μ. Οι εκδηλώσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα τού Δήμου Δίου-Ολύμπου, με τη στήριξη της Δημοτικής Κοινότητας Βροντούς καθώς και όλων των φορέων τής περιοχής.

Ίδρυση Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης πρότεινε η Σ.ΜαυρίδουΤη συστράτευση του ιατρικού κόσμου για την ίδρυση Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης στην Πιερία,  ζήτησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, που παρέστη στην κοπή πίτας του Ιατρικού Συλλόγου Πιερίας, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012.

Ευχαριστήριο Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας προς επιχειρηματίεςΣε αυτή τη δύσκολη  εποχή  της οικονομικής  κρίσης και της ανεργίας, ιδιωτικές πρωτοβουλίες  έρχονται να συνεπικουρήσουν στο έργο της
διασφάλισης ενός αξιοπρεπούς κοινωνικο-οικονοµικού επιπέδου ζωής για τους πολίτες.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΟ Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά το Δήμο Κατερίνης και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κο  Μπουρονίκο Νικόλαο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά του για καθαρισμό της ακτής μπροστά στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ώστε να διευκολυνθεί η απρόσκοπτη είσοδος των αθλητών στη θάλασσα

Αποκριές στον Πλαταμώνα !

Οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δ. Δίου-ΟλύμπουΑποκριάτικες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες περιοχές τού Δ.Δίου-Ολύμπου την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή τής αποκριάς, καθώς επίσης και την Καθαρή Δευτέρα.

Ενημέρωση των καταναλωτών για την περίοδο της Σαρακοστής


         
Με αφορμή τις ημέρες της Σαρακοστής, με στόχο την προστασία της υγείας των καταναλωτών, η Διεύθυνση Ανάπτυξης   και το  Τμήμα Εμπορίου & Τουρισμού, της Π.Ε.Πιερίας, θέλοντας να διαφυλάξει την ασφάλεια του καταναλωτικού κοινού από την κατανάλωση τροφίμων που δεν πληρούν τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας  ή είναι μη αποδεκτά ποιοτικά, υπενθυμίζει στους καταναλωτές ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες για τις κυριότερες κατηγορίες τροφίμων που καταναλώνονται την περίοδο αυτή.

Πανερυθραϊκός - Πιερικός Αρχέλαος
Πανερυθραϊκός - Πιερικός Αρχέλαος

Το Σάββατο στις 5,00 μ.μ. στη Νέα Ερυθραία

Δημήτρης Γαλάνης:                       
«Το σώμα και η ψυχή έχουν ανάγκη από νέες προκλήσεις, αρκεί να τις αντέχεις…»
Γιάννης Μαλτέσιος:                       
«Είμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο καιρό και θα πάμε στην Αθήνα για ένα κρίσιμο αγώνα και για τις δύο ομάδες»

Ο Ανέστης Ίνεγλης κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στο Ράδιο Ενημέρωση (11:30)


Στην εκπομπή του Ηλία Χρυσικού στο Ράδιο Ενημέρωση κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 11.30 το πρωί ο πολιτευτής της ΝΔ Ανέστης Ίνεγλης.

Μπορείτε να τον ακούτε πατώντας στο παρακάτω link

http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=653