15 Νοεμβρίου 2012

Συνελήφθη 32χρονος στους Γεωργιανούς Ημαθίας για ναρκωτικά


Συνελήφθη προχθες (13.11.2012) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας σε συνεργασία με συναδέλφους τους της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ημαθίας, ένας ημεδαπός 32 ετών, για ναρκωτικά και παράνομη οπλοκατοχή.

"Διατήρηση του Β’ Σώματος Στρατού με έδρα τη Βέροια"


Έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών, αναμοχλεύει το ζήτημα της διατήρησης ή μη του Β’ Σώματος Στρατού ως του νευραλγικότερου επιχειρησιακού βραχίονα ταχείας επεμβάσεως των εθνικών στρατιωτικών δυνάμεων όλων των όπλων.

Ι. Παπαζαχαρίας: "ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ "Κάθε άνθρωπος που επισκέπτεται την περιοχή μας μπορεί εύκολα να διαπιστώσει ότι ο πλούτος που διαθέτει είναι ανεξάντλητος. Κάθε μόνιμος κάτοικος όμως γνωρίζει καλά ότι παραμένει προκλητικά ανεκμετάλλευτος.

Σχολή Γονέων: Η Ηγουμένη της Ι.Μ. Οσίου Εφραίμ του Σύρου γερόντισσα Αικατερίνα


Η Γερόντισσα Αικατερίνα θα αναπτύξει το ΘέμαΟσιος Γέρων Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης Ο Πλησίον ...Εγώ

«Η παρουσα ζωή, ελεγε ο Γέρων Πορφύριος, μας εδόθημέ σκοπό νά δοξάζωμε τόν Θεόνά ευεργετουμε τόν πλησίον καί νά αγωνιζόμεθα γιά τήν Βασιλεία των Ουρανων».

Συντήρηση και χαλικόστρωση αγροτικών δρόμων στον Κορινό


Στον Κορινό συνεχίστηκαν χθες, οι προγραμματισμένες εργασίες χαλικόστρωσης σε δρόμους του Δήμου, που χρήζουν παρεμβάσεων.

Αποκατάσταση και ασφαλτόστρωση οδοστρώματος στην Κατερίνη


Στην ασφαλτόστρωση τμημάτων οδών στην πόλη της Κατερίνης, επικεντρώθηκαν χθες, οι παρεμβάσεις του Κέντρου Αποκαταστάσεων και Συντηρήσεων του Δήμου Κατερίνης και της ΔΕΥΑΚ .

Επιστολή διαμαρτυρίας Γ.Παπαθανασίου για το υπό κατάργηση ΙΚΑ Λιτοχώρου


Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον διοικητή του ΙΚΑ κ. Ροβέρτο Σπυρόπουλο, απέστειλε ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γιώργος Παπαθανασίου, με αφορμή τις βάσιμες πληροφορίες περί κατάργησης του ΙΚΑ Λιτοχώρου.