31 Αυγούστου 2011

Στο Δ.Δίου-Ολύμπου η 1η πανευρωπαϊκή συνάντηση μοτοσικλετών Gold Wing
Η 1η πανευρωπαϊκή συνάντηση μοτοσικλετών Gold Wing πραγματοποιείται στην Πλάκα Λιτοχώρου το διάστημα από 7/9 έως 11/9/2011. Τη συνάντηση αυτή διοργανώνει η ελληνική λέσχη «The KingsRiders Club» η οποία είναι μέλος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας μοτοσικλετιστώνGWEF, σε συνεργασία με τον δήμο Δίου-Ολύμπου.ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
Πρόκειται για μια συνάντηση που θα έχει και τουριστικό αλλά και πολιτιστικό ενδιαφέρον για τον δήμο Δίου-Ολύμπου αφού το συγκεκριμένο πενθήμερο θα έρθουν στην περιοχή μοτοσικλετιστές αλλά και φίλοι του αθλήματος από 27 χώρες.
Συγκεκριμένα, έχει προγραμματιστεί ώστε οι επισκέπτες να μεταβούν σε σημαντικές τοποθεσίες και αρχαιολογικούς χώρους του δήμου αλλά και να πραγματοποιήσουν μουσικές και πολιτιστικές παραστάσεις.
Επίσης, στην ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας μοτοσικλετιστών GWEF καθώς και σε ιστοσελίδες των 23 συλλόγων - μελών της ομοσπονδίας γίνεται διαφήμιση της περιοχής του Ολύμπου και του δήμου αφού παρατίθενται ιστορικά, γεωγραφικά, πολιτιστικά και άλλα στοιχεία.

Ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί το 1οtreffen είναι το bungalows – camping«Ολύμπιος Ζευς» στην Πλάκα Λιτοχώρου Δ.Δίου-Ολύμπου και η όλη διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίαςGWEF.
ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ 1ο TREFFEN
Εξαιτίας αυτού του μεγάλου γεγονότος αναμένονται επισκέπτες από Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Αγγλία, Ιρλανδία, Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Ελβετία, Λουξεμβούργο, Βέλγιο, Ολλανδία, Ουγγαρία, Τσεχία, Σλοβενία, Πορτογαλία, Ουκρανία, Πολωνία, Ρωσία, Αυστρία, Τουρκία, Βουλγαρία, Λίβανο, Ισραήλ και Ελλάδα.
Κατά τη διάρκεια της πενθήμερης παρουσίας τους οι μοτοσικλετιστές σε συνεργασία με τον δήμο Δίου-Ολύμπου θα διοργανώσουν παραστάσεις με πολιτιστικά και μουσικά συγκροτήματα, θα γίνουν όμως και επισκέψεις σε χώρους πολιτισμού καθώς και ξεναγήσεις αρχαιολογικού ενδιαφέροντος. 

Έλλειψη σήματος CONN-X σε περιοχές του Δ.Δίου-ΟλύμπουΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΤΕ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ, ΠΕΤΡΟΣ ΚΙΑΦΑΣ.

Παράπονα και διαμαρτυρίες εκφράζουν κάτοικοι του δήμου Δίου-Ολύμπου ότι σε κάποιες περιοχές δήμου υπάρχει έλλειψη σήματος CONN-X, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει δυνατότητα σε χιλιάδες πολίτες να βλέπουν προγράμματα της συνδρομητικής τηλεόρασης του ΟΤΕ.

«Κυριακή στο χωριό», στους Παλιούς Πόρους. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4/9 στις 3.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
Την ερχόμενη Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στις 3.00 το απόγευμα θα παρουσιαστεί η εκπομπή της ΕΤ-3 «Κυριακή στο Χωριό», η οποία φέτος είχε γυριστεί στους Παλιούς Πόρους του δήμου Δίου-Ολύμπου.

Όλα έτοιμα για την έναρξη της 27ης Εμποροπανήγυρης Κατερίνης
Με την τελετή των εγκαινίων ανοίγει την Κυριακή 04 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 20:00 στον καθιερωμένο χώρο, στην περιοχή της Ανδρομάχης, η αυλαία της 27ης Εμποροπανήγυρης του Δήμου Κατερίνης.
Περισσότεροι από 200 εκθέτες λαμβάνουν μέρος με ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα στη φετινή διοργάνωση.

Μεθώνη: Live Βραδιά με ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ στο MIAMI BEACH BAR !


Πιερία: Εισιτήρια Διαρκείας για τον Πιερικό....ΠΑΡΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΑ !