5 Σεπτεμβρίου 2012

Συντήρηση των χώρων πρασίνου σε Kατερίνη και Καλλιθέα


Στο πλαίσιο των εργασιών που εκτελούνται συστηματικά σε καθημερινή βάση, τα συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου εργάστηκαν  σήμερα 5 Σεπτεμβρίου 2012, στην πόλη της Κατερίνης και στην Καλλιθέα. Στόχος της Αντιδημαρχίας είναι  η διαρκής συντήρηση των κοινοχρήστων χώρων, προκειμένου να εξασφαλιστούν συνθήκες λειτουργικότητας, αισθητικής και ασφάλειας, ειδικά σε ότι αφορά τους αύλειους χώρους των σχολείων, ενόψει και της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.
Ειδικότερα, στην Κατερίνη πραγματοποιήθηκαν εργασίες κοπής χόρτων στην περιοχή του ΙΚΑ, ενώ στη δημοτική κοινότητα Καλλιθέας τα συνεργεία των υπαλλήλων πρασίνου επικεντρώθηκαν  στη συντήρηση του αύλειου χώρου του Δημοτικού Σχολείου.

Κατατέθηκε μελέτη για αντιπλημμυρική προστασία τού Δίου - Ρέμα Αγίας Κόρης


Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κατατέθηκε την Πέμπτη 30 Αυγούστου, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας Θράκης 2007-2013, η μελέτη του Δήμου Δίου-Ολύμπου με τίτλο «Αντιπλημμυρική Προστασία Δίου» προϋπολογισμού 3.714.600 ¤ (άξονας προτεραιότητας «Αειφόρος Ανάπτυξη και ποιότητα ζωής»).

Στην Πλάκα Λιτοχώρου το πανευρωπαϊκό treffen μοτοσυκλετών Honda Goldwing


Στην Πλάκα Λιτοχώρου Δήμου Δίου-Ολύμπου Ν.Πιερίας και κάτω από τη σκιά του βουνού των θεών, τον Όλυμπο, στο κάμπινγκ Ολύμπιος Ζεύς, από 5 έως 9 Σεπτεμβρίου 2012, πραγματοποιείται και φέτος, για 2η συνεχόμενη χρονιά, το Πανευρωπαικό Treffen ,των ταξιδιωτικών, μεγάλου κυβισμού, μοτοσυκλετών Honda Goldwing.

Ο Διονύσης Ζγιάλτος από το λύκειο Λεπτοκαρυάς στη βουλή των εφήβωνΝομοσχέδιο για φορολογική δικαιοσύνη και αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής ψήφισαν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές της βουλής των εφήβων και μεταξύ αυτών που συμμετείχαν στην αρμόδια οικονομική επιτροπή ήταν και ένας μαθητής του λυκείου Λεπτοκαρυάς, ο Διονύσης Ζγιάλτος, του Αντωνίου και της Βασιλικής, που φέτος θα είναι στην Γ’ Λυκείου.

Ακούστε Live Mango Radio

"ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ": ΟΧΙ στα νέα χαράτσια της ΔΕΗ!