17 Αυγούστου 2021

Σημεία πώλησης καρτών διαρκείας 2021-2022
Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ανακοινώνουν στους φίλους του ιστορικού μας συλλόγου, πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022 που βρίσκει την ομάδα μας, στην δεύτερη κατηγορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στη χώρα μας (SL2).

Οι τιμές τους είναι: 50€ (λευκή), 100€ (μαύρη), 200€ (ασημί), 300€ (χρυσή) και 400€ (VIP).

Επίσης έχουν ξεκινήσει οι επαφές με τους χορηγούς της ομάδας μας για την κάλυψη περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου του σταδίου (Α΄ΔΑΚ), με διαφημιστικές πινακίδες, ώστε να βελτιώσει η ΠΑΕ τα έσοδα της ενόψει των υψηλών απαιτήσεων της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Εδώ αξίζει να αναφερθεί ότι μέχρι και σήμερα, οι λειτουργικές ανάγκες της ομάδας μας καλύφθηκαν από την σωστή διαχείριση των πόρων που υπάρχουν στα ταμεία της και το γενικότερο νοικοκύρεμα στο κομμάτι που έχει να κάνει με τα έσοδα και τα έξοδα της. Είναι σίγουρο πως η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας και τα έσοδα από τις διαφημιστικές πινακίδες, θα διευκολύνουν ακόμη περισσότερο την προσπάθεια των ανθρώπων της διοίκησης, να επαναφέρουν τον Πιερικό στο προσκήνιο.


Σημεία πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας

Μπορείτε να προμηθευτείτε τις κάρτες σας από τα καταστήματα:


«ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ» Ι. ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. Φλέμινγκ 27 Κατερίνη

WASH OLYMPIC ΑΝΤΩΝΗΣ Πλυντήριο Αυτοκινήτων Θεσσαλονίκης 91 Κατερίνη

Η ΠΑΕ Πιερικός ευχαριστεί θερμά τις παραπάνω εταιρείες για την εκτύπωση των εισιτηρίων διαρκείας

Κυλικείο Α΄ΔΑΚ Κατερίνης

Κυλικείο Β΄ΔΑΚ Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !