30 Αυγούστου 2012

Τάφρος 66...Η Μεγάλη Πληγή Ημαθίας-Πιερίας-Πέλλας


Γιοβανόπουλος Γ. Κωνσταντίνος
Βουλευτής Ημαθίας – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ε Π Ι Κ Α Ι Ρ Η     Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η
Προς τον κ. Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής
Θέμα : Η ανεξέλεγκτη ρίψη αποβλήτων στην αποστραγγιστική “Τάφρο 66” προκαλεί ανυπολόγιστες βλάβες στους κατοίκους των νομών Πέλλας, Ημαθίας και Πιερίας.
---- 

Πέλλα: Επιτυχής κατάσβεση των πυρκαγιών σε Θεοδωράκι, Μάνδαλο και ΛάκκαΥπό πλήρη έλεγχο τέθηκαν τελικά οι πολλαπλές εστίες φωτιάς που ξέσπασαν την Τρίτη 28 Αυγούστου στο τρίγωνο Θεοδωράκι, Μάνδαλο και Λάκκα κατακαίγοντας θαμνώδεις εκτάσεις αλλά και δασικά οικοσυστήματα (μεικτά δάση γαύρου και οξιάς). 

Εκτακτη Εθελοντική αιμοδοσία στον Κολινδρό
 Mέ επιτυχία πραγματοποιήθηκαν η έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία και η  συμμετοχή μας στην  10η λαμπαδηδρομία χθες στις 29 Αυγούστου 2012 στον Κολινδρό .
 Οι συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν  για άλλη μία φορά  στο κάλεσμα  για  ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΑΓΑΠΗΣ  στον συνάνθρωπό μας.

Οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις...


Κυριαρχεί στο πρόγραμμα της ημέρας το Europa League, κυριαρχεί λογικά και στις σημερινές επιλογές μας. Τρεις από τις τέσσερις βασικές μας προτάσεις προέρχονται από τα πλέι-οφ του Europa League, ενώ την τετράδα μας συμπληρώνει ένα βραζιλιάνικο παιχνίδι...

Κλειστός θα παραμείνει ο Δήμος Κατερίνης σήμερα


Ο Δήμος Κατερίνης, συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις που αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, για τον οικονομικό στραγγαλισμό της Αυτοδιοίκησης, θα παραμείνει συμβολικά κλειστός την Πέμπτη 30 Αυγούστου, ημέρα διεξαγωγής του έκτακτου συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, λειτουργώντας μόνο με προσωπικό ασφαλείας.


KATERININRES: Λάβαμε πολύ αργά την Ανακοίνωση...08:35 σήμερα το πρωί....Γιατί αργήσατε τόσο πολύ να ενημερώσετε επίσημα τα ΜΜΕ ; Βέβαια αρκετά έχουν την είδηση από χθες, εφόσον κυκλοφορούσε από χείλη σε χείλη.....

6η Γιορτή μελιού στην Τήνο


Ακούστε Live Gemini Radio


Ακούστε Live Fun Radio


"Λύστε τη σιωπή σας, κα Μαυρίδου" !


Αξιότιμη Αντιπεριφερειάρχη κα Μαυρίδου,
Σύμφωνα με την από 10-5-2012, Αριθμ. Πρωτ. 544 έκθεση της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, την οποία υπογράφετε εσείς προσωπικά, για να μεταφερθούν οι 82.000 τόνοι βιομηχανικών αποβλήτων της εταιρείας TOSOH ΕΛΛΑΣ στους πρόποδες του Ολύμπου, 

25η Γεωργική-Βιοτεχνική Έκθεση Πέλλας
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης παραβρέθηκε χθες (Τετάρτη 29/8) στα εγκαίνια της 25ης Γεωργικής-Βιοτεχνικής Έκθεσης Πέλλας, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Η παρουσία του κ. Θεοδωρίδη είχε ιδιαίτερο συμβολικό νόημα, καθώς ήταν αυτός που είχε πραγματοποιήσει τα πρώτα εγκαίνια της Έκθεσης, πριν από 25 χρόνια και έχει πρωταγωνιστήσει στην καθιέρωση και ενίσχυση του θεσμού από τότε μέχρι σήμερα.