18 Μαρτίου 2012

Χάζεψε κόσμο ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ....0-2 μέσα στη Βέροια !Η προέλαση του Πιερικού συνεχίστηκε και στη Βέροια! Η εντυπωσιακή ομάδα της Κατερίνης πέτυχε την έκτη διαδοχική νίκη της με 2-0 απέναντι στη «βασίλισσα του Βορρά» και πλέον απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την αντίπαλό της και τον Πλατανιά, που ισοβαθμούν στη δεύτερη προνομιούχο θέση της κατάταξης! Έτσι, έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται την επάνοδό της στη Σούπερ Λίγκα ακόμη και απευθείας!

Πιερία: Περισσότεροι από 3000 πολίτες ψήφισαν για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ


Δυναμική Παρουσία ΠΙΕΡΙΚΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ στη Βέροια


Περισσότεροι από 150-200 Φίλαθλοι-Οπαδοί του Πιερικού βρέθηκαν σήμερα στην πόλη της Βέροιας...βλέποντας από κοντά τη ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ της Μεγάλης μας ΑΓΑΠΗΣ....
ΜΠΡΑΒΟ σε όσους πήγατε...ΚΑΙΡΟΣ να ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΟΥΜΕ το Στάδιο της Κατερίνης....ΑΣ ΖΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΙΓΜΕΣ 1990......


Ευχαριστούμε τον Γιώργο Σιδηρόπουλο για τη Φωτογραφία

Δείτε LIVE Παναθηναικός-Ολυμπιακός
Εθελοντική δενδροφύτευση στο ΛιτόχωροΔενδροφύτευση σε περιοχή τού Λιτοχώρου με εθελοντική συμμετοχή μαθητών και μαθητριών για την ερχόμενη Τετάρτη 21/3/2012, ανακοίνωσε η διεύθυνση δασών Πιερίας στο πλαίσιο εκδηλώσεων για την παγκόσμια ημέρα που είναι αφιερωμένη στη δασοπονία.

Οργανωμένες εθελοντικές ομάδες στο Δήμο Δίου-ΟλύμπουΟργανωμένες εθελοντικές ομάδες στο Λιτόχωρο  δημιουργούνται αυτό το διάστημα με πρωτοβουλία τού δήμου και με στόχο την περαιτέρω ευαισθητοποίηση των πολιτών σε διάφορα θέματα που αφορούν τη ζωή τους καθώς επίσης και την κινητοποίησή τους σε διάφορες δράσεις κοινού ενδιαφέροντος και θετικού χαρακτήρα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ -EΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ 0-0
Φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ gmailΓράφει ο Δημήτρης Καλαιτζής

Κακό παιγνίδι, ασύνδετο, άνευρο, δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα τα παιδιά  του ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ στο παιγνίδι με την Ελπίδα Ανδρομάχης, παρασύρθηκαν στον τρόπο παιγνιδιού του αντιπάλου και 

Η Σοφία Ζουρζούρα υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ ;Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Πιερίας στις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές προτάθηκε για Υποψήφια Βουλευτής η κ. Σοφία Ζουρζούρα – Παύλου.

Ερμής Λαγκαδά - Πιερικός Αρχέλαος 80-78


Με 80-78 νίκησε ο Ερμής Λαγκαδά, στο Λαγκαδά, τον Πιερικό Αρχέλαο. Το σκορ επιτεύχθηκε στην παράταση που έληξε 69-69 και γενικά έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι στο οποίο η ομάδα της Κατερίνης ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ.