6 Σεπτεμβρίου 2011

Κλοπές υλικών στο αντλιοστάσιο του ΤΟΕΒ Βαρικού
Σε κλοπές υλικών και εργαλείων προέβησαν άγνωστοι στο ΤΟΕΒ Βαρικού Λιτοχώρου και στον υποσταθμό της ΔΕΗ. Οι δράστες εισέβαλαν μέσα παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο του περιβόλου του ΤΟΕΒ και αφού έκλεψαν ό,τι τους ενδιέφερε, αποχώρησαν ανενόχλητοι.

Έντονες βροχοπτώσεις και τοπικές καταιγίδες στην Πιερία
Σύμφωνα με πρόγνωση του περιφερειακού μετεωρολογικού κέντρου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», πρόγνωση η οποία ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 5/9/2011 από τον προϊστάμενο της διεύθυνσης πολιτικής προστασίας της αποκεντρωμένης διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, κ. Κωνσταντίνο Κοκολάκη, ήδη από το πρωί της Τρίτης 6/9/2011 σημειώνεται σταδιακή αύξηση νεφώσεων στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία.

Νέα ειδικότητα στο ΙΕΚ Κατερίνης....Συνοδός Επισκεπτών Ολύμπου!
Μετά από συνεργασία του ΙΕΚ Κατερίνης με τη διοίκηση του δήμου Δίου-Ολύμπου, το υπουργείο παιδείας ενέκρινε πρόσφατα μια πρόταση που είχε καταθέσει την περασμένη άνοιξη ο δήμος για ένταξη στο πρόγραμμα του ΙΕΚ της ειδικότητας του «συνοδού βουνού», διετούς φοίτησης.

Διήμερο θέαμα motocross στο Λιτόχωρο
Διήμερο θέαμα motocross στο Λιτόχωρο απόλαυσαν το σαββατοκύριακο εκατοντάδες θεατές λόγω των αγώνων πανελληνίου πρωταθλήματος που διεξάχθηκε στη δημοτική πίστα της πόλης των θεών.

Δεν ενισχύει το δίκτυο της στη Νότια Πιερία η ΔΕΗ ...παρά την παρέμβαση ΑμοιρίδηΔεν υφίσταται θέμα περαιτέρω ενίσχυσης των δικτύων στην περιοχή, αναφέρει η ΔΕΗ Α.Ε. ύστερα από σχετικό ερώτημα που κατέθεσε στον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, ο βουλευτής Πιερίας Γιάννης Αμοιρίδης.

Άνοιξε τις πύλες της η 27η Εμποροπανήγυρη Κατερίνης ! Τα εγκαίνια της 27ης Εμποροπανήγυρης του Δήμου Κατερίνης έγιναν την Κυριακή 04 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Ανδρομάχης από τον Δήμαρχο Σάββα Χιονίδη, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών και πλήθος επισκεπτών. Τα εγκαίνια ξεκίνησαν με την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού.

Αιγίνιο: ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ