17 Φεβρουαρίου 2012

ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «ΚΑΓΚΟΥΡΟ» στα εκπαιδευτήρια «ΠΛΑΤΩΝ»

Τα εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ, θα συνεργαστούν και τη φετινή χρονιά, στη διοργάνωση του Διεθνή Μαθηματικού Διαγωνισμού "Καγκουρό".
Ο διεθνής μαθηματικός διαγωνισμός «Καγκουρό»  ( δείτε την ιστοσελίδα   www.kangaroo.gr ) είναι ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός διασκεδαστικός διαγωνισμός στον κόσμο, με συμμετοχή 5,1 εκατομμυρίων μαθητών από 42 χώρες.

Τριήμερο Σεμινάριο «Δώστε ζωή στη ζωή σας»

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, ώρα 19:00
θέμα: Διατροφή
Τίτλος « Θάνατος στην Κουζίνα».
Θα γίνει αναφορά όχι μόνο στο ποια είναι η «σωστή» διατροφή αλλά και στο γιατί τρώμε, πώς τρώμε, πότε και με ποιο κίνητρο εντρυφούμε σε μια βασική αναγκαιότητα ζωής που σε πολλούς όχι μόνο έχει γίνει πιεστική πράξη αλλά καταναγκασμός ύπαρξης.
Είσοδος δωρεάν- Σε όσους παρακολουθήσουν  το 3ημερο θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης από το ΕΙΝΖ (Ελληνικό Ινστιτούτο Νέας Ζωής)

«Παμμαθητική Πορεία» στις 18/02 στην Κατερίνη «Παμμαθητική Πορεία» οργανώνουν οι νέες και οι νέοι της πόλης μας, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012, στις 12:00 στην Πλατεία Ελευθερίας.
Καλούμε, λοιπόν, όλους τους πολίτες, τις φίλες και τους φίλους  να στηρίξουν την πρωτοβουλία των μαθητών,

Η εφημερίδα «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» για το Λιτόχωρο!

Μια χειμωνιάτικη εκδρομή στο ωραίο Λιτόχωρο του νομού Πιερίας, που συνδυάζει εξαιρετικά το βουνό με τη θάλασσα, ενώ αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για κοντινές και πιο μακρινές βόλτες στα καλύτερα σημεία της ευρύτερης περιοχής. 

Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης Δ. Κατερίνης

Από τις πρόσφατες χιονοπτώσεις είναι πιθανό οι δενδροκαλλιέργειες(ελιές και άλλα δένδρα), να έχουν υποστεί ζημιές, όπως θραύσεις κλαδιών από το βάρος του χιονιού.  Επίσης ζημιές πιθανόν να έχουν προκληθεί και στο πάγιο κεφάλαιο της γεωργικής εκμετάλλευσης (αποθήκες, στέγαστρα, στέγες ποιμνιοστασίων κλπ.). 

Έλεγχοι Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας σε αποκριάτικα είδηΕν όψει των εορτών των Απόκρεω, η Διεύθυνση Ανάπτυξης, Τμήμα Εμπορίου & Τουρισμού, της Περιφερειακής Ενότητας  Πιερίας, εφιστά την προσοχή των καταναλωτών και κυρίως των γονέων ως προς τη σωστή χρήση των εποχιακών αποκριάτικων ειδών που χρησιμοποιούνται ως επί το  πλείστον από παιδιά  και μπορεί να εγκυμονούν κινδύνους, εξαιτίας της λανθασμένης χρήσης.
                        

Αποκριές στο Amaris Hotel στη Μεθώνη Πιερίας !Τριημερο  της Καθαράς Δευτέρας
το Amariswisheshotel στην Μεθωνη Πιεριας  σας προσφέρει στην τιμή των 49 Ευρώ το ατομο για δυο (2)διανυκτερεύσεις  με πρωϊνό και 1 πληρες γευμα με κρασι για 2 στην παραδοσιακη ταβερνα τα γερανια στην Ναουσσα..Διασκέδαση μέχρι εσχάτων με Καρναβάλι κ χορο. Επισκεφτειτε την  Ναουσσα,  Βεροια ,Λιτοχωρο . Πέταγμα χαρταετού δίπλα στην παραλία και στο παρκο της μεθωνης
Σας περιμένουμε.

Νέα απόφαση για τα Μύδια της Πιερίας


     

ΘΕΜΑ:  Τροποποίηση της Απόφασης 16757/20-12-2011 επανακατηγοριοποίησης  των ζωνών παραγωγής Ζώντων Διθύρων Μαλακίων της Π.Ε Πιερίας.


ΑΠΟΦΑΣΗ
H ANTIΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
    Έχοντας υπόψη :
1. α) Το ν. 3852 7/6/2010 ΦΕΚ 87Α΄ «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης ΔιοίκησηςΠρόγραμμα Καλλικράτης».

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις μνήμης 69 Χρόνια από το Ολοκαύτωμα του Δομενίκου
Με μεγαλοπρέπεια ολοκληρώθηκε χθες το διήμερο των εκδηλώσεων μνήμης που διοργάνωσε φέτος ο Δήμος Ελασσόνας τιμώντας τα θύματα  των Ολοκαυτωμάτων του Δομένικου, της Τσαριτσάνης, του Σαρανταπόρου της κατοχικής περιόδου 1941-1944.

Στον ΕΛΓΑ Κατερίνης για τις δηλώσεις ΠΣΕΑΑπό τις πρόσφατες χιονοπτώσεις είναι πιθανό οι δενδροκαλλιέργειες(ελιές και άλλα δένδρα), να έχουν υποστεί ζημιές, όπως θραύσεις κλαδιών από το βάρος του χιονιού.  Επίσης ζημιές πιθανόν να έχουν προκληθεί και στο πάγιο κεφάλαιο της γεωργικής εκμετάλλευσης (αποθήκες, στέγαστρα, στέγες ποιμνιοστασίων κλπ.). 

KRE-MEDIA STROM.......Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ !!!!


5o Δημοφιλέστερο site στην ΠΙΕΡΙΑ το KATERINIPRESS !!!!!Με μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΟΔΟ ακόμη 4400 θέσεων στην ALEXA.COM έκλεισε αυτή η εβδομάδα για το Katerinipress.....Μπαίνοντας στην 5άδα των Πιερικών Site !!!!!