8 Νοεμβρίου 2011

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - Δωρεάν έλεγχος της πνευμονικής λειτουργίας στο Κέντρο ΥγείαςΈχετε βήχα, δύσπνοια, συριγμό, σφίξιμο στο στήθος; Ξυπνάτε το βράδυ και δεν μπορείτε να αναπνεύσετε; Κάνετε χρήση ανακουφιστικού φαρμάκου περισσότερο από δύο φορές την εβδομάδα; Eλάτε στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας για τον έλεγχο της πνευμονικής σας λειτουργίας.

Μουσικό αφιέρωμα στον Μάρκο Βαμβακάρη στα Γιαννιτσά


Βαμβακάρης
Η Παιδαγωγική Εταιρεία Ν. Πέλλας σε συνεργασία με το Σύλλογο Ζωόφιλων Γιαννιτσών θα πραγματοποιήσει μουσικό αφιέρωμα στο μεγάλο και διαχρονικό Έλληνα ρεμπέτη, Μάρκο Βαμβακάρη.

Βέροια: Χαρίζονται κουταβάκια από το Δημοτικό Κυνοκομείο

koutavakia


Από την Αντιδημαρχία Οικονομικών & Διαφάνειας και την αρμόδια αντιδήμαρχο κα. Βέτα Αρχοντάκη-Γεωργίου ανακοινώνονται τα παρακάτω: «Ο σεβασμός και η συμπόρευση του ανθρώπου με τα ζώα αποτελεί στοιχειώδη απόδειξη πολιτισμού.

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ) εύχεται στην ομάδα καλή ποδοσφαιρική χρονιά

http://3.bp.blogspot.com/_6ZsmnQE7luA/TS6wG7-8i-I/AAAAAAAAI9I/mJbFfbdjzJg/s1600/pierikos+%25CE%25A3%25CE%25A6%25CE%259A.GIF

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ (ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ) με την έναρξη του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής εύχεται στην ομάδα μας καλή ποδοσφαιρική χρονιά, στην διοίκηση, στο τεχνικό τμήμα και στους ποδοσφαιριστές. Καλή πορεία, υγεία και εκπλήρωση των στόχων της ομάδος.
Επίσης καλούμε το φίλαθλο κόσμο της Πιερίας να στηρίξει την προσπάθεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΣΙΤΙΡΟΚΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ από τον Πολιτιστικό Μουσικοχορευτικό Σύλλογο Καλλιθέας
Ο Πολιτιστικός Μουσικοχορευτικός Σύλλογος «Καλλιθέα» ανακοινώνει ότι στις 20 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 17:00 θα διεξαχθούν