29 Αυγούστου 2012

O Σαμαράς έκανε αγωγή 1.000.000 Στο ΧΩΝΙ!


Το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο (ΜΦΙ), στο οποίο πρόεδρος είναι  ο αδελφός του πρωθυπουργού Αλέξανδρος Σαμαράς, επέδωσε σήμερα αγωγή με  την οποία ζητά 1.000.000 ευρώ από Το ΧΩΝΙ και πέντε δημοσιογράφους της  εφημερίδας μας.

Το Ινστιτούτο με πρόεδρο τον αδελφό του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά,  μας ζητά ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ επειδή:

Κλειστές οι δημοτικές υπηρεσίες του Δ.Δίου-Ολύμπου την Πέμπτη


Την Πέμπτη 30/8/2012, το δημαρχείο Δίου-Ολύμπου στο Λιτόχωρο καθώς και οι υπηρεσίες του δήμου στις δημοτικές ενότητες Δίου και Αν.Ολύμπου θα παραμείνουν κλειστές λόγω των κινητοποιήσεων που προ ημερών είχαν εξαγγείλει οι δήμαρχοι όλης της χώρας, με αίτημα τη μη περικοπή πόρων αλλά και την περαιτέρω οικονομική ενίσχυση της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στην Κατερίνη


Χθες (28.08.2012) το βράδυ στην Κατερίνη, κατά τη διάρκεια εκφόρτωσης μη συσκευασμένων σταφυλιών με ανατροπή Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου ενός 53χρονου, σε πλαστική δεξαμενή ζύμωσης σταφυλιών εντός αποστακτηρίου ιδιοκτησίας 32χρονου, ένας 28χρονος υπήκοος Μαρόκου που βρισκόταν στο φορτηγό, παρασύρθηκε από τα σταφύλια και καταπλακώθηκε στον πυθμένα της δεξαμενής, με αποτέλεσμα να ανασυρθεί νεκρός από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης.

Σύλληψη 30χρονου για ναρκωτικά στον Λόφο Πιερίας


Συνελήφθη χθες (28.08.2012) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, ένας ημεδαπός 30 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του Νόμου περί Ναρκωτικών.

Συνελήφθη 44χρονος για ναρκωτικά στην Καλάνδρα Χαλκιδικής


Συνελήφθη χθες (28.08.2012) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής, ένας ημεδαπός 44 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του Νόμου περί Ναρκωτικών.