25 Σεπτεμβρίου 2011

Ακούστε live DISCOMANIA RADIO

Ακούστε live disco 80s radio

Λεωφορείο του Ψ.Ν.Π.Ο. στο Δήμο Κατερίνης 
Πρόταση προς την Διοίκηση του Ψ.Ν.Π.Ο., έκανε Βουλευτής Πιερίας Θ. Παπαγεωργίου, να δοθεί λεωφορείο το οποίο έχει ακινητοποιήσει και δεν χρησιμοποιεί, στο Δήμο Κατερίνης προκειμένου να καλύψει ανάγκες μετακίνησης των κατοίκων και ιδιαίτερα μαθητών και ατόμων τρίτης  ηλικίας των ορεινών χωριών.   

«Όχι στο τούρκικο μίσος, να μη γίνει πόλεμος»… φωνάζει επιζών Μικρασιάτης!Άκρως συγκινητικές στιγμές επικράτησαν στο τέλος των εκδηλώσεων μνήμης για τη γενοκτονία Ελλήνων της Μικράς Ασίας, που έγιναν στην Κονταριώτισσα δήμου Δίου-Ολύμπου.

9η «γιορτή του αγρότη», μόνο με …χορηγίες!Ούτε ένα ευρώ δεν ξόδεψε, από τα ταμεία του, ο δήμος Δίου-Ολύμπου για τη φετινή 9η «γιορτή του αγρότη» που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2011, σύμφωνα με ευχαριστήρια ανακοίνωση που έδωσε προς δημοσιοποίηση ο δήμος.

Βοήθεια στο σπίτι : << Κ.Υπουργέ δώστε λύση >>


                                  

ΥΠΟΜΝΗΜΑ- ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Κ. Υπουργέ
              Όπως ήδη γνωρίζετε η  «Βοήθεια στο Σπίτι» αποτελεί μια από τις σημαντικότερες δομές πρωτοβάθμιας κοινωνικής φροντίδας της χώρας η οποία συμβάλλει με τρόπο ουσιαστικό στο κοινωνικό κράτος
 Οι δομές αυτές στελεχώνονται από  εργαζόμενους κοινωνικούς  επιστήμονες, νοσηλευτές, οικογενειακούς  βοηθούς  οι οποίοι προσελήφθησαν πριν από 6-9 χρόνια με αξιοκρατικές διαδικασίες ΑΣΕΠ (νόμος 2190), με συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

Χαιδάρι: Ακούστε live Danceradioglobal Main Channel

Οι Ομάδες και η Χωρητικότητα των γηπέδων στη Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ της ΕΠΣΑ (1ος Όμιλος)


Ερασιτεχνικό ΠοδόσφαιροΕΠΣΑ


1ος Ομιλος

Χαιδάρι: Ακούστε live Danceradioglobal Chillout Channel

Ακούστε live COSI RADIO

Θεσσαλονίκη: Ακούστε live CLUBS RADIO