27 Απριλίου 2012

ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ: Συναντήσεις σε Κατερίνη και Πλαταμώνα

-          Συνάντηση με εργαζομένους ΨΝΠΟ
Την Πέμπτη 26 Απριλίου η υποψήφια Βουλευτής Πιερίας του ΠΑΣΟΚ κα Μαρία Μίχου συναντήθηκε στην πόλη της Κατερίνης με τους εργαζομένους του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Πέτρας Ολύμπου, όπου συζήτησαν όλα τα τρέχοντα θέματα στον τομέα της ψυχικής υγείας.

Ισχύει ότι ο Γιάννης...Στήριξε το Facebook..Αντί τα τοπικά ΜΜΕ ;;;;


Ένα πουλάκι από Κατερίνη μεριά μου είπε ότι αυτά που γράφει ο Γιάννης ο Αμοιρίδης σχετικά με τη διαφημιστική του προβολή.... ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ....

Όλα όσα ΜΑΖΙ πετύχαμε για την Πιερία αυτά τα δυόμιση χρόνια

Φίλες και φίλοι,

Έχουν ήδη περάσει δυόμιση χρόνια από την ημέρα που μου δώσατε τη δυνατότητα να παλέψω στη Βουλή για τα προβλήματα της Πιερίας αλλά και της χώρας μας. Προβλήματα που δεν είχαν καμία σχέση με όσα γνωρίζαμε μέχρι χτες ούτε ως προς τη φύση τους, ούτε φυσικά και ως προς τις συνέπειές τους στην κοινωνία.

ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


                  
ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΛΑ
Το Στρατηγείο των Πρώτων Ανεξάρτητων Πιεριέων Ελλήνων στον Άγιο Σπυρίδωνα επισκέφτηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Πιερίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευγένιος Παπαδόπουλος (Ολύμπιος) .

Υπάρχει μεγάλη έλλειψη σε γάλα μακράς διαρκείας!Αύριο, Σάββατο 28 Απριλίου 2012, τα μέλη των «Αλληλέγγυων» της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας θα βρίσκονται από τις 10:00 έως τις 13:00 στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης μας για την προγραμματισμένη συγκέντρωση τροφίμων του «Κοινωνικού Παντοπωλείου».

Στις φλόγες Φορτηγό στο Κέντρο της Κατερίνης (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ ΧΑΣΑΠΕΤΗΣ


Το Πρώτο Περίπτερο Delivery ...στην Κατερίνη !


Μια πολύ έξυπνη ιδέα από τον Βαγγέλη Σκλιοπίδη η οποία ελπίζουμε να βρει ανταπόκριση στην πόλη μας.... Καλή αρχή....και Καλές Δουελειές !  Ας τον Στηρίξουμε....

Δείτε Live Πιερικός-Αρχέλαος-Εργοτέλης...από το Katerinipress
Μέχρι τώρα δύο ιστοσελίδες ανακοίνωσαν ότι θα μεταδώσουν ζωντανά τους 15 αγώνες του Πανελλήνίου Πρωταθλήματος μπάσκετ εφήβων που διεξάγεται στην Καβάλα από σήμερα έως και την Πρωτομαγιά.

Γιοβανόπουλε Κώστα.....Υποψήφιε...ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ ! !


Μερικοί Υποψήφιοι βουλευτές έχουν την εντύπωση ότι είναι υπεράνω όλων και έχουν το ΘΡΑΣΟΣ να στέλνουν Συνεχώς ενημερωτικά δελτία τύπου σε ΜΜΕ τα οποία δεν γνωρίζουν , ίσως , ούτε την ύπαρξή τους !