7 Μαρτίου 2012

Αγ. Δημήτριος: Παρουσίαση βιβλίου Κ. Μουρσελά στο Κτήμα ΜπέλλουΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ
“Στην άκρη της νύχτας” του Κώστα Μουρσελά
Ο Κώστας Μουρσελάς με αφορμή την έκδοση του νέου του βιβλίου
“Στην άκρη της νύχτας”
συζητά με τους φίλους των βιβλίων του σε μια συνάντηση – εξομολόγηση
το Σάββατο, 10 Μαρτίου, στις 7 μ. μ.,
στο Κτήμα Μπέλλου, στον Άγιο Δημήτριο Πιερίας.

Μέτρα για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων
Ίδρυση παρατηρητηρίου επιχειρηματικότητας,  έργα ενίσχυσης του τουρισμού και ανάπτυξης της πρωτογενούς, δευτερογενούς και τριτογενούς επιχειρηματικής δράσης,  στο πρόγραμμα της Π.Ε.Πιερίας


Το Γυμνάσιο Μακρυγιάλου Ξεφαντώνει στο CLUB DALI !


Ο σύλλογος γονέων & κηδεμόνων γυμνασίου Μακρυγιάλου
διοργανώνει τον ετήσιο χορό του με ζωντανό λαϊκό & ποντιακό πρόγραμμα...

Καταγγελία κατά του Δήμου Αλεξάνδρειας για μεροληψία...Καταγγελία για μεροληψία υπερ της επιχείρησης "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟΝ" εγινε απο τον ιδιοκτητη του κεντρου "ΚΤΗΜΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ" κυρ ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗ Α.
Οπως μάθαμε η υποθεση θα αποτελέσει θεμα του δημοτικού συμβουλίου οπου και περιμένουμε να δοθούν επαρκείς εξηγήσεις μιας και ο ιδιοκτητης του κεντρου "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟΝ" ειναι μελος του διοικητικού συμβουλίου της πολης μας.

Η ΕΕΕΔ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΟΥΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΕΕΕΔ ΠΙΕΡΙΑΣ


ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2012, ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΥΘΑΛΨΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΟΡΤΑΣΤΕΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ!ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΥΧΩΝ ΕΚΤΑΚΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΤΗΣ ΒΩΗΘΕΙΑΣ ΜΑΣ,ΜΙΑ ΠΟΥ Η ΠΑΡΟΧΗ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ Α'ΒΩΗΘΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΖΩΝ ΣΗΜΑΣΙΑΣ!ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ,ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ!

Κατερίνη: ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ 'Η ΩΧ.. ΑΔΕΡΦΕ.


ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ,ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΛΑΚΟΥΒΑ,ΣΠΑΣΙΜΟ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΖΗΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ,Ή ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΖΟΣ.

Σκύδρα: Μητρώο Εμπορίας Γεωργικών Φαρμάκων


Σας ενημερώνουμε ότι:
Σύμφωνα με τον νόμο 4036/2012 (ΦΕΚ Α΄8) «ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ- ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ» άρθρο 35 παρ.4 προβλέπεται η τήρηση μητρώου εμπορίας Γεωργικών Φαρμάκων και η χορήγηση από την υπηρεσία μας ειδικού κωδικού.

Χανιά: Ακούστε Live Nautilus Radio

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Πύδνας-Κολινδρού


Σύμφωνα με το άρθρο 67, παρ. 5,  του Ν. 3852/2010 καλείστε να παραστείτε στην έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Αιγινίου την του μηνός Μαρτίου έτους 2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00 μ. μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα, λόγω εκπνοής προθεσμιών :

ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Δημοφιλή κομμάτια που έχουν ερμηνεύσει μεγάλοι ξένοι τραγουδιστές και συγκροτήματα όπως: F.Sinatra, M. Jackson, Queen, E. Piaf, D.Martin, C.Aznavour, Pink Martini, Doors, κ.α. θα παρουσιάσει η Πολυτονική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης.

Προμήθεια εξοπλισμού ειδικών τάξεων σχολείων Πύδνας-ΚολινδρούΘΕΜΑ: Ένταξη της Πράξης με τίτλο: «Προμήθεια εξοπλισμού ειδικών τάξεων των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείου Δήμου Πύδνας - Κολινδρού» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας – Θράκης 2007-2013

Πάτρα: Ακούστε Live Galaxy 106,1 FM

Νέο «αίμα» στη Διοίκηση του «ΒΕΝΙΑΜΙΝ»Σε ανανέωση του έμψυχου διοικητικού δυναμικού του προχώρησε ο Σύλλογος Ορφανών Παιδιών «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες που πραγματοποίησε για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ομιλία με θέμα «ΕΙΔΙΚΑ ΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ».Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου     Κατερίνης σε συνεργασία  με το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων  της Α’θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, σας προσκαλούμε
την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012 στις 12:00 π.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Κατερίνης (ΕΚΑΒΗ), στην ομιλία
με θέμα «ΕΙΔΙΚΑ ΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΤΟΥ  ΕΝΤΕΡΟΥ».
                                               Με εκτίμηση


                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                          Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
   ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ                                                        Π.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ
          6ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ                                                                         

         Σιδηρόπουλος Δημοσθένης                                               Αστέριος Κρίτογλου

Ο πρώτος αγώνας πρωταθλήματος Κεντρικής Μακεδονίας τύπου scrambleTον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος Κεντρικής Μακεδονίας τύπου scramble για το 2012 διοργανώνει ο Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Εξοχής, την ερχόμενη Κυριακή 11 Μαρτίου, με την άδεια της Αθλητικής Μοτοσικλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Ακούστε Live Nikolaou Radio

Οι αγώνες των ομάδων του Πιερικού Αρχελάου και του ΣΦΚ Κατερίνη
Tο Σάββατο και την Κυριακή 10 και 11 Μαρτίου 2012, αντίστοιχα, για τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ οι ομάδες του Πιερικού Αρχελάου του ΣΦΚ Κατερίνη 2008, συμμετέχουν στους παρακάτω αγώνες:

Κατερίνη: 1,5 τόνος πατάτες από τα Ραδιοταξί...στα ΣυσσίτιαΣε περίπου δύο ώρες από τώρα ξεκινάει η διανομή 24 τόνων πατάτας, από τον Συνεταιρισμό Ραδιοταξί Κατερίνης. Ένα μπράβο στον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού Θεοδωρίδη Ευθύμιο, ο οποίος θα διαθέσει ενάμισι τόνο πατάτας στη Μητρόπολη για τα συσσίτια και το γηροκομείο.

ΒΙΚΗ ΜΗΤΡΟΥ

Ακούστε Live Δημοτικό Ραδιόφωνο Βόλου 104,6 FM

Ακούστε Live Mirror Radio

Ακούστε Live Midnight Events Radio

Σάμος: Ακούστε Live Midnight Blues Radio