28 Φεβρουαρίου 2014

Υποψήφια Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού η Ξανθίππη Βασιλειάδου

Συνδημότισσες και Συνδημότες ,  ανακοινώνω την ανεξάρτητη και αυτόνομη κάθοδο μου ως υποψήφια Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν οι βασικές αρχές του συνδυασμού μας καθώς και τα πρόσωπα που πλαισιώνουν και στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.

                                                            Υποψήφια Δήμαρχος

                                                           Πύδνας Κολινδρού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΟΓΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Οι ανταποκριτές του ΟΓΑ ανακοινώνουν ότι:
Η ισχύς των Βιβλιαρίων Υγείας των δικαιούχων περίθαλψης του ΟΓΑ, που λήγει στις 28-02-2014, παρατείνεται μέχρι τις 31 Μαρτίου 2014.ΕΛΛΑΔΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ στις 5/3 στην Κατερίνη

   
 Από την Κατερίνη περνά η πρόκριση της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων της Ελλάδας, στην προσπάθεια για τη συμμετοχή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην τελική φάση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου UEFA EURO 2013-2015 U21 που θα διεξαχθεί το 2015 στην Τσεχία.

Α.Μάντζιος "Αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής από τις εκδηλώσεις μνήμης"

του Αντώνη Μάντζιου, οικονομολόγου, δημοτικού συμβούλου Κατερίνης
Στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου μας πριν την ημερήσια διάταξη ζητήσαμε να συζητηθεί σε αυτό ή σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο το πρόβλημα που δημιουργείται με την πρόσκληση της Χρυσής Αυγής σε εκδηλώσεις του Δήμου όπως το πρόσφατο μνημόσυνο για τους 40 εκτελεσθέντες από τους Γερμανούς στην  Κατερίνη μεταξύ των οποίων και το τότε δήμαρχο Αιμίλιο Ξανθόπουλο.

Κωνσταντίνος Προδρόμου: "Ο ρόλος της αυτοδιοίκησης σήμερα"

Αγαπητοί  Συνέλληνες, Συμπολίτες, Συντοπίτες.

Επιθυμώ να αγωνιστώ, να προσφέρω στον όμορφο  και ευγενικό  κοινωνικό στίβο μέσα από το  δημοκρατικό θεσμό της αποκεντρωμένης αρχής, μέσα από το δήμο μας.

Καθαρά Δευτέρα στο Αιγίνιο


Εκδήλωση «Καθαράς Δευτέρας» από την «Παναγία Σουμελά» Κατερίνης

Ο Ποντιακός Σύλλογος Κατερίνης «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ», πιστός στο ραντεβού του όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, διοργανώνοντας για 19η συνεχή χρονιά την εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας. Έναρξη στις 13:00 έως και το σούρουπο με πολύ και ποιοτική παραδοσιακή μουσική στον εξωτερικό χώρο της πολιτιστικής του στέγης, Ηλιουπόλεως 20 στο Μυλαύλακο.