11 Ιουνίου 2014

Λαϊκή βραδιά στο 2ο Δημοτικό σχολείο Κολινδρού


Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Γεώργιο


Αντιπροσωπεία της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας με επικεφαλής τον βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης Αμανατίδη Γιάννη, υπεύθυνο της Κ.Ο. για τα Θρησκεύματα, τον Στάθη Λιανό Λιάντη  ειδικό συνεργάτη της θεματικής Θρησκευμάτων, τον συντονιστή της Ν.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ Ζάννα Ζήση και μέλη της Ν.Ε. Πιερίας είχε

Έτοιμο μέχρι τον Ιούλιο του 2015 το Θέατρο-Στολίδι της Κατερίνης
Με ικανοποιητικούς ρυθμούς και εντός του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης εξελίσσονται  οι εργασίες ανέγερσης Θεάτρου και Χώρου Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων του Δήμου Κατερίνης, στον ελεύθερο χώρο ανατολικά των ΚΤΕΛ. Πρόκειται για ένα έργο που αναμένεται να αποτελέσει «όχημα» για την πολιτιστική ζωή του τόπου, ενώ παράλληλα ήδη συμβάλλει στην ανάπτυξη, καθώς δημιούργησε και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας τονώνοντας έτσι την αγορά.

9ος Πανελλήνιος Ποδηλατικός Γύρος Λίμνης Πολυφύτου - Το πρόγραμμα


Την Κυριακή 15 Ιουνίου διεξάγεται ο 9ος Πανελλήνιος Ποδηλατικός Γύρος της Λίμνης Πολυφύτου ενταγμένος στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη.
 Ποδηλάτες-αθλητές συλλόγων από όλη την Ελλάδα και ερασιτέχνες φίλοι του ποδηλάτου θα έχουν την δυνατότητα να διανύσουν μία διαδρομή που χαρακτηρίζεται από τις φυσικές ομορφιές

Ο «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» εκπέμπει “S.O.S”

Αγαπητοί μας Φίλοι & Υποστηρικτές,
20 χρόνια «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» που συμβαδίζουν με 20 χρόνια αγάπης και προσφοράς σας. Από το 1994 οπότε και ιδρύθηκε ο «ΒΕΝΙΑΜΙΝ» από “παιδιά” που μεγάλωσαν στο Ορφανοτροφείο Κατερίνης από το 1950 και έπειτα, κάποιοι άνθρωποι θυσίασαν κάτι προκειμένου πάνω από 1.200 παιδιά να ζήσουν στιγμές «οικονομικής και ψυχικής» ανάστασης και συμβουλευτικής υποστήριξης προκειμένου σήμερα να αποτελούν ζωντανό και υγιές κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας.