24 Οκτωβρίου 2011

Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ....ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ;;

ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ..ΟΔΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ...ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΠΑΤΕ;;;;;

φωτο από Λευτεριά

Δεν καλούνται και πάλι οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του «Μετώπου Ανάπτυξης» σε συσκέψεις της Αντιπεριφέρειας ΠιερίαΦαίνεται πως η Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου έχει αποφασίσει να
αναλάβει προσωπικά την αντιμετώπιση θεμάτων της Πιερίας, αρκούμενη στη
στήριξη του Επιμελητηρίου Πιερίας και του προέδρου του Ηλία
Χατζηχριστοδούλου. Σωστά κάνει και συνεργάζεται με το Επιμελητήριο,
λησμονεί όμως ότι υπάρχουν και άλλοι εκπρόσωποι που έχουν εκλεγεί
μάλιστα από όλους τους πολίτες της Πιερίας.


Εθελοντική αιμοδοσία την Πέμπτη 27/10 στο ΛιτόχωροΗ δημοτική χορωδία Λιτοχώρου Δ.Δίου-Ολύμπου «Ιωάννης Σακελλαρίδης», σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του γενικού νοσοκομείου Κατερίνης, απευθύνει σε όλους ανοιχτή πρόσκληση για εθελοντική αιμοδοσία η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011 από τις 9.00 το πρωί μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Αγ. Νικολάου Λιτοχώρου (δίπλα στην εκκλησία).

1.000 γυναίκες πεθαίνουν κάθε χρόνο από καρκίνοΜε αφορμή την παγκόσμια ημέρα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού, το τμήμα γυναικών της ένωσης Ποντίων Πιερίας διοργάνωσε ενημερωτική ομιλία σχετικά με τον καρκίνο του μαστού, του τραχήλου της μήτρας, του ενδομητρίου και των ωοθηκών, για τους παράγοντες κινδύνου και για τη σημασία της πρόληψης.

Λιτόχωρο: Αφιέρωμα στην Ελλάδα της κατοχής και της «καταχνιάς»Αφιερωμένη στην Ελλάδα της καταχνιάς λόγω ναζιστικής κατοχής, είναι η εκδήλωση που συνδιοργανώνουν ο δήμος Δίου-Ολύμπου και η δημοτική χορωδία Λιτοχώρου «Ιωάννης Σακελλαρίδης», την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στις 7.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού σχολείου Λιτοχώρου, ενόψει της επετείου του «όχι». Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της περιφερειακής ενότητας Πιερίας.

ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΣ ΕΡΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ THN ΤΡΙΤΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥΤην Τρίτη 25 Οκτωβρίου διοργανώνεται στην Κατερίνη ο Πανελλήνιος Αντικαρκινικός Έρανος. Την ευθύνη της διενέργειας του εράνου στην περιοχή μας έχει η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία σε συνεργασία με τον Οργανισμό Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και την Επαγγελματική Σχολή Βοηθών Νοσηλευτών.   

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Διασυλλογικοί Αγώνες Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών στο Διεθνές Ναυταθλητικό Κέντρο του Λουδία.
Ο Ν.Ο.Γ. θέλοντας να τιμήσει τα 100 χρόνια από τον μαρτυρικό θάνατο του Μακεδονομάχου Οπλαρχηγού Γκόνου Γιώτα διοργάνωσε φέτος τους Αγώνες στη μνήμη του.