7 Μαρτίου 2012

Προμήθεια εξοπλισμού ειδικών τάξεων σχολείων Πύδνας-Κολινδρού



ΘΕΜΑ: Ένταξη της Πράξης με τίτλο: «Προμήθεια εξοπλισμού ειδικών τάξεων των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείου Δήμου Πύδνας - Κολινδρού» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας – Θράκης 2007-2013


Την ένταξη της Πράξης με τίτλο: «Προμήθεια εξοπλισμού ειδικών τάξεων των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείου Δήμου Πύδνας - Κολινδρού» προϋπολογισμού 25.448.70€, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας – Θράκης 2007-2013 αποφάσισε η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σύμφωνα με το αρ. πρωτ. 1255/20-2-2012 έγγραφό του περί θετικής αξιολόγησης του έργου.
Με τον ειδικό εξοπλισμό που ζητήθηκε θα μπορέσουν τα τμήματα ένταξης να ικανοποιήσουν τις ειδικές ανάγκες του ειδικού τους ρόλου. Έτσι θα μπορούν να εξυπηρετηθεί η ειδική κατηγορία μαθητών που πάσχει από διάφορα μαθησιακά προβλήματα. Θα ωφεληθούν οι μαθητές με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες, μαθητές με κινητικά προβλήματα και νοητική στέρηση, μαθητές με αυτισμό και σύνδρομο Down. Ο αιτούμενος ειδικός εξοπλισμός αφορά κυρίως ψηφιακές ηλεκτρονικές συσκευές, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ειδική επίπλωση, εξοπλισμός ψυχοκινητικής υποστήριξης κλπ όπως καταγράφονται στους συνημμένους πίνακες που υπέβαλλαν οι διευθυντές των σχολικών μονάδων.

Εκ του Γραφείου Τύπου Δημάρχου Πύδνας – Κολινδρού  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !