20 Ιανουαρίου 2014

Ομάδα Παλαιμάχων από την Δόξα Λιτοχώρου

Τό Δ.Σ Α.Μ.Σ ΔΟΞΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ καλεί όλους όσους έπαιξαν κατά καιρούς στην ΔΟΞΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου για  ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ.
Η συνάντηση η οποία θα γίνει σε γνωστή ταβέρνα, είναι ανοιχτή και για άλλους παλαίμαχους παίκτες που δέν έχουν αγωνιστεί με την ομάδα μας και ενδιαφέρονται .

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ   6977269739 Φαρμάκης Δημήτριος.

Συνελήφθη 53χρονη για λαθρεμπόριο τσιγάρων στην Κατερίνη

Συνελήφθη προχθες (18.01.2014) το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, μία ημεδαπή ηλικίας 53 ετών, για παράβαση του νόμου περί λαθρεμπορίας.

Η Άννα Χασιώτη – Στύλου Υποψήφια με τον Γιώργο Φαρμάκη

Με την προσθήκη ακόμα μίας γυναίκας στο ψηφοδέλτιο, με έντονη δράση στον πολιτισμό και τον εθελοντισμό, συνεχίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Δίου – Ολύμπου Γιώργος Φαρμάκης.

Μόλις 270 Αστυνομικοί για ολόκληρη την Πιερία !

   

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Ε.Α.Υ.Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΙΑ
ΚΑΛΥΨΗ ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ. ΕΦΤΑΣΑΝ 50 ΟΙ ΚΕΝΕΣ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 320.

  Κύριε Αρχηγέ
 Εν’ όψη της κατάρτισης του πίνακα για την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ., παρακαλούμε όπως, λαμβάνοντας υπ’ όψιν σας τα πολλαπλά  προβλήματα τα οποία 

Τη Δημιουργία ΚΕΠ Κοινωνικής Αλληλεγγύης προτείνει η Μαρία ΜίχουΣήμερα όλο και περισσότεροι υποστηρίζουν πως πρέπει να δημιουργήσουμε άμεσο δίχτυ κοινωνικής προστασίας για όσους συνανθρώπους μας αντιμετωπίζουν με μεγαλύτερη ένταση τις