16 Μαΐου 2012

Κοίταξε στα μάτια τον ΠΑΟΚ η ΜΑΡΤΙΟΥ....Σούπερ Εμφάνιση !Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι μεταξύ δύο σχεδόν ισοδύναμων ακαδημιών, η ομάδα της 25ης Μαρτίου στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στη δυνατή ομάδα του ΠΑΟΚ. Το ματς, το οποίο διεξήχθη στο γήπεδο του ΑΠΘ στη Θέρμη είχε πολλές και ωραίες φάσεις με την Κατερινιώτικη ομάδα του Ηλία Μπαζάκου να στέκεται Αξιοπρεπέστατα απέναντι στο "φόβητρο" του Πάοκ και να παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο.

ΠΕΙΝΑΣΑΜΕ ;;;; Ώρα να Παραγγείλουμε με Ένα Κλίκ !

Ο καλύτερος τρόπος να Νικήσεις τους Εχθρούς σου !

Αδυνατίστε ΤΩΡΑ Εύκολα και Απλά.....

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

(93η ΕΠΕΤΕΙΟΣ)

'Όπως είναι  γνωστό, με το Ν. 2193/1994 (Φ.Ε.Κ. 32Α/94) καθιερώθηκε η 19η Μαΐου, ως ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου. Με το Π.Δ. 99/1994 (Φ.Ε.Κ. 78/Α 1994) έχει καθοριστεί με λεπτομέρεια το περιεχόμενο των εκδηλώσεων για την ημέρα αυτή.

5 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ Ο Ν.Ο.ΚΑΤ. ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στους διασυλλογικούς αγώνες «Κώστας Τζελαλής» που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Ναυταθλητική Ένωση Καστοριάς, την Κυριακή 13 Μαΐου και συγκέντρωσαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον όπως δείχνουν οι 250 συμμετοχές από 13 συλλόγους από τη βόρεια κυρίως Ελλάδα.

“Χρώματα της γης του Ολύμπου” του Θανάση ΚαραμήταΟ Θανάσης Καραμήτας
παρουσιάζει την έκθεσή του με τίτλο
Χρώματα της γης του Ολύμπου
στο Κτήμα Μπέλλου, στον Άγιο Δημήτριο Πιερίας.
Τα εγκαίνια θα γίνουν την Κυριακή, 20 Μαΐου, στις 11:30 π. μ..
Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 24 Ιουνίου.