22 Φεβρουαρίου 2012

Ο Τυχερός Αριθμός της Λαχειοφόρου Αγοράς της Δόξας ΛιτοχώρουΑπό το Δ.Σ ΔΟΞΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ανακοινώνεται ότι:
 Ο αριθμός 5457 κλήρωσης ΛΑΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ της 21/2/12 κερδίζει το LAPTOP !

1Η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΚατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης την 14η Δεκεμβρίου 2011 (Πρακτικό 13ο, 8ο θέμα ημερήσιας διάταξης) και σύμφωνα με το καταστατικό του Ομίλου και τη σχετική νομοθεσία, καλούνται τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης σε Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 26η  Φεβρουαρίου 2012, ημέρα Κυριακή και ώρα 09.00΄, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην Παραλία Πιερίας (τέρμα οδού Αγίου Νικολάου.)

90.000 Από το ΥΠΕΣ Ζητά ο Δήμος Δίου-ΟλύμπουΑίτημα προς τον υφυπουργό εσωτερικών, Πάρι Κουκουλόπουλο, για έκτακτη επιχορήγηση με σκοπό την αποκατάσταση δρόμων του δήμου που υπέστησαν σοβαρές ζημιές λόγω των πρόσφατων ισχυρών χιονοπτώσεων, απέστειλε ο αν.δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γιώργος Φαρμάκης.

Ιπτάμενο Καρναβάλι στην ΕλασσόναΤο καθιερωμένο Ιπτάμενο Καρναβάλι, που έχει γίνει θεσμός για την Ελασσόνα(πραγματοποιείται για 12 συνεχή χρόνια), αναμένεται να προσελκύσει και φέτος τους φίλους της Αποκριάς και των σπορ, και όχι μόνο. Το πολύχρωμο ψηφιδωτό των αιωροπτεριστών – καρναβαλιστών καθώς κινείται αλλάζει μορφές και σχήματα, προσφέροντας μοναδικές στιγμές στο κοινό. 

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ-ΤΕΒΕΜε το Σωματείο Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. (Τ.Ε.Β.Ε.)  Ν. Πιερίας συναντήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Οι αγώνες των ομάδων του Πιερικού Αρχελάου και του ΣΦΚ Κατερίνη
Tο Σάββατο και την Κυριακή 25 και 26 Φεβρουαρίου 2012, αντίστοιχα, για τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ οι ομάδες του Πιερικού Αρχελάου του ΣΦΚ Κατερίνη 2008, συμμετέχουν στους παρακάτω αγώνες:

‘’Τρέξιμο στη γη των θεών και των μουσών’’


3oς ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ «ΔΙΟΝ»
4 Μαρτίου 2012

‘’Τρέξιμο στη γη των θεών και των μουσών’’

ΙΣΤΟΡΙΚΑ

3oς ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ «ΔΙΟΝ» 4 Μαρτίου 2012


Χωρίς αθλητικές εγκαταστάσεις ο Κούκος


      

Κύριοι εκπρόσωποι της  Αυτοδιοίκησης , όπως  σας ενημέρωσα γραπτώς και απάντηση μέχρι σήμερα δεν πήρα  με  έγγραφο μας  το οποίο και επισυνάπτω  με αριθμό πρωτοκόλλου  3711   από 25-01-2011  και 3714 από  25-01- 2011  στον Δήμο Κατερίνης και στην Περιφέρεια Πιερίας, το χωριό μου και η ποδοσφαιρική ομάδα  του της οποίας προΐσταμαι δεν έχουν αθλητικό χώρο.  

Πιερία: Ημερίδα για την καλλιέργεια της Στέβιας
Ενημερωτική ημερίδα με θέμα: “Η καλλιέργεια της Στέβιας και οι προοπτικές της στην Πιερία” διοργανώνεται την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 10:30π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας (28ης Οκτωβρίου 40 - 4ος όροφος) από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πιερίας σε συνεργασία με την Κοινοπραξία Καπνοπαραγωγών Κεντρικής Μακεδονίας και τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό «Δήμητρα» Κατερίνης, στο  πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης των αγροτών της Πιερίας.


Πιερία: Βιολογική Κτηνοτροφία – πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντοςΑπό την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου έως και την 30η Μαρτίου θα έχουν την δυνατότητα οι υποψήφιοι κτηνοτρόφοι να υποβάλλουν τους φακέλους τους, προκείμενου να ενταχθούν στην Δράση 1.2 του Μέτρου 214 «Γεωργοπεριβαλλοντικές Ενισχύσεις» για τη Βιολογική Κτηνοτροφία.

Ποιος "Άρχοντας" της Πιερίας θα δωρίσει το μισθό του ;Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε την αρχή.... Ακολούθησαν δήμαρχοι της Ιταλίας.....Αμέσως μετά ο Δήμαρχος Αμαρουσίου.....Και σίγουρα θ΄ακολουθήσουν και άλλοι σύντομα σε διάφορες πόλεις της χώρας....