31 Οκτωβρίου 2012

ΤΡΙΤΩΝΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-''Πάρτι'' καθημερινό από Mηχανότρατες στην Πιερία.


Παρατηρήστε τον Μεγάλο Αριθμό των υπερσύχρονων σκαφών μήκους 30 μέτρων.

Πέλλα: Ακατάλληλο το νερό στην ΠαναγίτσαΣας ενημερώνουμε ότι, στο πλαίσιο των τακτικών αναλύσεων που διενεργούνται στο δίκτυο διανομής ύδατος στην περιοχή ευθύνης της Δ.Ε.Υ.Α. Έδεσσας, παρατηρήθηκαν αυξημένες τιμές στη συγκέντρωση του στοιχείου αρσενικού στον οικισμό Παναγίτσας, της Δημοτικής Ενότητας Βεγορίτιδας. 

« Κοινωνικές δράσεις της Αντιπεριφέρειας Λάρισας για μητέρες που θηλάζουν»


            
Κοινωνικές δράσεις που θα έχουν επίκεντρο τις  μητέρες που ήδη θηλάζουν τα παιδιά τους αλλά και για όσες μέλλουσες μητέρες επιθυμούν να θηλάσουν, θα πραγματοποιήσει από αύριο Πέμπτη 1 Νοεμβρίου έως και τις 7 του μηνός, η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας.

Πολύγυρος: Ανακοίνωση για την πληρωμή καυσοξύλων έτους 2012Από το Δασαρχείο Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι όσοι κάτοικοι της Δ.Ε. Πολυγύρου είναι δικαιούχοι καυσόξυλων για το έτος 2012 μπορούν να προσέλθουν στο Δημαρχείο με την αστυνομική τους ταυτότητα την Δευτέρα 5/11/2012, από τις 9:00΄ π.μ. έως τις 12:00 π.μ. για να πληρώσουν το ανάλογο ποσό.

Συνελήφθη 56χρονος για μη απόδοση Φ.Π.Α. στη ΝάουσαΣυνελήφθη χθες (30.10.2012) το πρωί στη Νάουσα Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νάουσας, ένας ημεδαπός 56 ετών, ομόρρυθμο μέλος ετερορρύθμου εταιρείας με αντικείμενο εργασιών το χονδρικό εμπόριο οπωρολαχανικών για μη απόδοση Φ.Π.Α. κατά το έτος 2011.

Συνελήφθη 37χρονος για μη καταβολή χρεών στην ΑριδαίαΣυνελήφθη σήμερα (31.10.2012) το πρωί, στην Πέλλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, ένας ημεδαπός 37 ετών, ιδιοκτήτης επιχείρησης, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.