13 Μαρτίου 2012

Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΙΝΕΓΛΗΣ ΣΤΗ ΒΡΟΝΤΟΥΤο Σάββατο 10 Μαρτίου ο πολιτευτής της ΝΔ Πιερίας Ανέστης Ίνεγλης συναντήθηκε στη Βροντού με τοπικούς φορείς και συζήτησε για αγροτικά και κτηνοτροφικά θέματα. Στη φώτο με τον περιφερειακό σύμβουλο Πιερίας κ. Δημήτρη Τσιμήτρη και τους κυρίους Πανωλή

20 ΔΩΡΕΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΠΙΕΡΙΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΖΗΜΑΣΠραγματοποιήθηκε η παράδοση των συμβολαίων ιδιωτικής  ασφάλισης υγείας από το ασφαλιστικό γραφείο ΄΄ Ασφάλειες Τζήμας΄΄ στην Ιερά  Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, παρουσία της
Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφίας Μαυρίδου, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012.


Γυμνάσιο Λιτοχώρου: "Μεγαλώνοντας Εφήβους Σήμερα"
Ο πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαος Λουδοβίκος γεννήθηκε στο Βόλο το 1959. Σπούδασε Ψυχολογία, Παιδαγωγική, Θεολογία και Φιλοσοφία στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Παρίσι (Σορβόννη [Paris4] και Institut Catholique de Paris) και το Cambridge. 

Αλεξάνδρεια: Χορός συλλόγου Καψοχωρίου στο Κτήμα Αφροδίτη


Πιερικός Αρχέλαος – Φ.Ο Αριδαίας 96 - 49


Για το  παιδικό πρωτάθλημα

Ακόμη μια σπουδαία νίκη πέτυχαν οι παίδες του Πιερικού Αρχελάου. Κέρδισαν με 96-49 το Φιλαθλητικό Όμιλο Αριδαίας, διατηρώντας έτσι το αήττητο που οδηγεί στη συμμετοχή για το Πανελλήνιο Παιδικό Πρωτάθλημα.

Υποβολή μήνυσης του Δ.Δίου-Ολύμπου για κλοπή σχαρών, καλωδίων
Μήνυση κατά αγνώστων και κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε ο δήμος Δίου-Ολύμπου για κλοπή καλωδίου 1.200 μέτρων και αφαίρεση και κλοπή είκοσι τριών φρεατίων από δημόσιους – κοινόχρηστους χώρους, υλικά τα οποία μαζί με την  εργασία αποκατάστασης είναι συνολικού κόστους 5.000 ευρώ περίπου.
Όπως έχει κατ’ επανάληψη καταγγείλει ο δήμος, η κλοπή υλικών είναι από τα φαινόμενα που επαναλαμβάνονται, που συνεχώς καταγγέλλονται αλλά που οι δράστες παραμένουν ακόμη ασύλληπτοι, με αποτέλεσμα να κλέβουν συνεχώς και ανενόχλητοι.