4 Φεβρουαρίου 2012

Και 2η Φώτο από Μακρύγιαλο.....Δεν Πάμε Καλά !!!!!


Το βρέφος απήχθη στην Πολωνία.....μπορεί να βρίσκεται όμως Ελλάδα...


Μακρύγιαλος Πιερίας.....Φλεβάρης 2012 !!!!


Λάρισα: Το πρωτοσέλιδο της Κυριακάτικης Ελευθερίας


Μισθοί Πείνας για Στρατιωτικούς και ΕΠΟΠ......

Οι περικοπές που έγιναν στους μισθούς έχουν δημιουργήσει μία αρνητική εικόνα και στο στράτευμα, αφού οι Υπαξιωματικοί (κυρίως οι ΕΠΟΠ) δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα βασικά τους έξοδα. Δεκάδες είναι οι καταγγελίες που γίνονται σε εβδομαδιαία βάση, από ιδιοκτήτες διαμερισμάτων σε ολόκληρο τον Έβρο,γιατί οι στρατιωτικοί δεν πληρώνουν τα ενοίκια τους. 

Χιονισμένη και Παγωμένη Λεπτοκαρυά....


Αποκλεισμένη Κατερίνη...Συγκλονιστική Μαρτυρία....
"Όλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισα να έρθω στο πατρικό μου (Λόφος)!!! Έτσι και έγινε…. .έκλεισα το εισιτήριο μου και την Πέμπτη το πρωί ήταν η μεγάλη μέρα!!! Στην πόλη της Λαμίας αν και είχε χιόνι δεν υπήρχαν ιδιαίτερα προβλήματα και στο σιδηροδρομικό σταθμό τουλάχιστον οι μπάρες επιβίβασης των ταξιδιωτών ήταν καθαρές!!

Θυρανοίξια του παρεκκλησίου Αγίου Τρύφωνος στο Λόφο.Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012 τελέστηκαν τα θυρανοίξια του παρεκκλησίου του Αγίου Τρύφωνος! Το παρεκκλήσιο βρίσκεται πλησίον του ενοριακού ναού του Αγίου Γεωργίου, στο Λόφο.  

Ο Παναγιώτης Γιατζιτζόγλου στο Δημοτικό Ραδιόφωνο και το PieriasportΜε τον Παναγιώτη Γιατζιτζόγλου μίλησε ο Μπάμπης Πεΐδης στην εκπομπή του «Μελανόλευκες Μπαλιές» στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης. Αξίζει να ακούσουμε τι είπε στον αθλητικογράφο του pieriasport ο φυσικός αρχηγός της ομάδας του Πιερικού:

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...ΔΟΞΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ


Ένα όμορφο βιντεάκι με αθλητικές στιγμές από την Δόξα Λιτοχώρου μας εστάλη πριν από λίγη ώρα από την όμορφη Πιερική κωμόπολη.....

Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας – Ξενοδόχων Λάρισας
Κώστας Αγοραστός: «Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Θεσσαλίας»


Σχολή Γονέων – Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης


Σχολικοί αγώνες Stratego 2011-2012

1o τουρνουά Μακεδονίας 2011-2012


Πτολεμαίος: Με Διαφορά η πρώτη εφημερίδα της Κοζάνης.....


Σύμφωνα με την ετήσια μέτρηση της Focus Bari to 45% των ανθρώπων που Διαβάζουν εφημερίδα στο νομό Κοζάνης.... (Κοζάνη, Πτολεμαίδα, Σιάτιστα, Σέρβια, Βελβενδό) Επιλέγουν την εφημερίδα Πτολεμαίος !!!!    Ακολουθούν .... οι εφημερίδες Θάρρος και Γραμμή.

Ημαθία: Το πρωτοσέλιδο της Ημερήσιας