31 Ιουλίου 2013

Κατερίνη: "Moments..." με συνταξιδιώτες τον Αλέξανδρο Καλλιφατίδη, φίλους & συνεργάτες


Ο Αλέξανδρος Καλλιφατίδης, με συνταξιδιώτες φίλους και συνεργάτες τραγουδιστές και μουσικούς, υπό την αιγίδα του Οργανισμού Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης προσκαλεί σ' ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, με δροσερές και δυναμικές αποσκευές – τραγούδια.

Η Χαρούλα Αλεξίου την Κυριακή στο Φεστιβάλ Ολύμπου


ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
*  ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΨΗΦΙΔΩΤΩΝ ΔΙΟΥ - ώρα 19:00                 
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΦΗΓΗΣΗΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ
Νορβηγικά και Ελληνικά Παραμύθια
«ΤΡΟΛΛΣ ΚΑΙ ΑΣΗΜΟΠΑΠΙΕΣ»
Αφήγηση: Sara Birgitte Øfsti - Σύλβια Βενιζελέα - Λουκία Κωνσταντάτου
Είσοδος ελεύθερη
 * ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΥ - ώρα 21:00
 ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ με τους NOUVELLE SEXTETTE
 Τιμή εισιτηρίου: Κανονικό 15€,  Μαθητικό, Ανέργων, Πολυτέκνων & Α.Μ.Ε.Α 10€
 Προπώληση 24 ώρες πριν την εκδήλωση 12€. www.viva.gr

3ος Δρόμος Μουσών στα Πιέρια
170 αθλητές έτρεξαν στο δρόμο των Μουσών στα καταπληκτικής ομορφιάς καταπράσινα Πιέρια
Η τρίτη διοργάνωση του δρόμου των Μουσών από τον Εξωραϊστικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Άνω Μηλιάς «Η Αγία Παρασκευή», στην Άνω Μηλιά, στην καρδιά των Πιερίων, κατέδειξε πως αυτή η διοργάνωση έχει ήδη καθιερωθεί ως μια από τις πλέον σημαντικές ορεινές διαδρομές για τους βετεράνους αθλητές μεσαίων και μεγάλων απόστάσεων αλλά και για όλους τους ελεύθερους δρομείς που αναζητούν και συμμετέχουν σε ενδιαφέρουσες διαδρομές ανά την Ελλάδα.

Εκθεση εικαστικών έργων με θέμα τον Όλυμπο


Έκθεση εικαστικών έργων με θέμα «Όλυμπος – Έμπνευση για δημιουργία» θα πραγματοποιηθεί στο Λιτόχωρο με αφορμή τα 100 χρόνια από την κατάκτηση των κορυφών του Ολύμπου.

Καστοριά: Από την Παρασκευή το επίδομα νεφροπαθώνπό τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς γνωστοποιείται ότι η καταβολή του Διατροφικού Επιδόματος Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων, διμήνου Μαΐου-Ιουνίου 2013, θα γίνει την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013.

Οι 90 πλέον συμπολίτες μας, δικαιούχοι  του επιδόματος, μπορούν από την ανωτέρω ημερομηνία να παραλαμβάνουν τα χρήματά τους, μέσω του τραπεζικού λογαριασμού που δήλωσαν κατά την τελευταία απογραφή.