31 Οκτωβρίου 2011

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Γιαννιτσά


ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Ν.Ο.ΚΑΤ. ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΕΤΡΑΚΩΠΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν, κάτω από πολύ καλές καιρικές συνθήκες, οι διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας «ΔΑΝΙΟΛΕΙΑ 2011» που διοργάνωσε ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης προς τιμήν του Πλωτάρχη Δανίολου.

Συνεχίζονται τα «Αικατερίνεια 2011» με έκθεση φωτογραφίας και ζωγραφικήςΜε τα εγκαίνια δύο εκθέσεων συνεχίζεται μεθαύριο Τετάρτη 02 Νοεμβρίου στην Αστική Σχολή το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Αικατερίνεια 2011». Πρόκειται για την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Νερό Πηγή Ζωής» και την έκθεση ζωγραφικής - φοιτητών της πόλης μας - της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών. 

Εμπόδιο στην ανάπτυξη της ορεινής Πιερίας η Δημοτική Αρχή του Δήμου ΚατερίνηςΑναπτυξιακά έργα που έχουν δημοπρατηθεί εδώ και 15 μήνες, είχαν εξασφαλισμένες πιστώσεις, παραμένουν στα «αζήτητα» της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κατερίνης, δεν έχουν ξεκινήσει να κατασκευάζονται και καθυστερούν ενώ θα μπορούσαν σ αυτό το διάστημα να έχουν ολοκληρωθεί να δώσουν αναπτυξιακή προοπτική στην περιοχή.

66 νέες φιάλες στην τράπεζα αίματος Λιτοχώρου
Εξήντα έξι νέες φιάλες πρόσθεσε στην τράπεζα αίματος που διαθέτει η δημοτική χορωδία Λιτοχώρου Δ.Δίου-Ολύμπου «Ιωάννης Σακελλαρίδης», μετά τη νέα εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Ιερού Ναού Αγίου
 Νικολάου, παραμονή της 28ης Οκτωβρίου. Η όλη διαδικασία έγινε με τη συνεργασία του τμήματος αιμοδοσίας του νοσοκομείου Κατερίνης.

Η κορυφαία σχολή ποδοσφαίρου στον κόσμο, τώρα και στην Πιερία.
Σε συνεργασία με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και την Ελπίς Ανδρομάχης, ο θρυλικός Άγιαξ έρχεται στην περιοχή μας να διδάξει με τον δικό του μοναδικό τρόπο το μοντέρνο και ποιοτικό ποδόσφαιρο.
Στις άρτιες εγκαταστάσεις της Ανδρομάχης και της Νεοκαισάρειας Κατερίνης.
ΟΙ ΕΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...
(Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή απόγευμα απο τις 15.30΄-18.30΄λειτουργεί γραμματεία στο γήπεδο της Ανδρομάχης)
Τηλ. επικοινωνίας 698 1123 257 & 6970 889 748

Ημαθία: Σιωπηλή Διαμαρτυρία ...από το Βοήθεια στο Σπίτι
Σύντομα, ανάλογη εκδήλωση και σε Πιερία , Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς και Πέλλα.  Κεντρική Μακεδονία Ημαθία: Σιωπηλή Διμαρτυρία ...από το Βοήθεια στο Σπίτι

ΒΕΡΟΙΑ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011- ΣΙΩΠΗΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ


ΘΕΟΠΙΣΤΗ ΦΑΝΑΡΑ – ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΥΒ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Σε δύο μήνες λήγουν οι συμβάσεις μας και δυστυχώς η πολιτεία , ακόμη, δεν είναι σε θέση να μας πει τι προτίθεται να κάνει.

Δείτε τη σειρά Διόδια (1987) με τους,Μάγδα Λέκκα και Σταμάτη Άστρα

Δείτε τη σειρά Για μια καινούργια ζωή (1987) με τους, Ελένη Ανουσάκη και Θάνο Γραμμένο


Για μια καινούργια ζωή

Είδος Σειράς: ΔραματικήΜυθοπλασία
Έτος έναρξης προβολής: 1987
Κανάλι Προβολής: ΕΡΤ

Επεισόδια:
01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 | 08 | 09 | 10 | 11