10 Σεπτεμβρίου 2011

ΙΣΙΑ ΔΟΝΤΙΑ (ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ) ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ FASTBRACES® (ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)Το σύστημα FASTBRACES® προσφέρει στους ασθενείς ίσια δόντια περίπου σε ένα χρόνο, χωρίς εξαγωγές στις περισσότερες περιπτώσεις ,χρησιμοποιώντας την τεχνολογία , ώστε να μειωθεί το συνολικό κόστος της θεραπείας .

3η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ Ανοίγει τις πύλες της από τις 30 Σεπτεμβρίου - 5 ΟκτωβρίουΣτην τελική ευθεία για τη διοργάνωση της 3ηςΕμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας, οι συνδιοργανωτές σε συνέντευξη τύπου έδωσαν χρήσιμες πληροφορίες για τη φετινή έκθεση. Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα μας, η 3 ΕΒΕΠ θα ανοίξει τις πύλες της στις 30 Σεπτεμβρίου με τον ίδιο περίπου αριθμό εκθετών με πέρσι. Φέτος το κόστος συμμετοχής στην έκθεση για τα μέλη του Επιμελητηρίου Πιερίας είναι 28€ ανά τ.μ., ενώ ο εκθεσιακός χώρος ακολουθεί όλα τα σύγχρονα εκθεσιακά δεδομένα. Επίσης, φέτος στην έκθεση θα συμμετέχουν και άλλα Επιμελητήρια καθώς και επιχειρήσεις εκτός νομού.

ΑΛΑΖΕΙ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΙΝΙΟΥ ΣΕ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΛΥΚΙΔΗΣ

ΑΛΑΖΕΙ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΙΝΙΟΥ ΣΕ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΡΑΛΥΚΙΔΗΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ. Ο Γιαννης Παραλυκιδης που εχει συνδεση το ονομα του με την ομαδα του Αιγινιακου εφυγε προωρα απο τη ζωη απο την επαρετο νοσο,το ποδοσφαιρο και ο Αιγινιακος ηταν ενα μεγαλο κομματι απο την ζωη του που εδινε ολοι την ψυχη του. ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ!!!


pierikosborras.blogspot

Αναγέννηση Κολινδρού-Αετός Καστανιάς Φιλικός Αγώνας


Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου ·5:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ. στοΔημοτικό Στάδιο Κολινδρού

Έφυγε από κοντά μας ένας από τους πιο πιστούς φίλους του Πιερικού, ο Γιώργος Λαζαρίδης (Ζάμπας)Σε μια εποχή που στον Πιερικό επιχειρούμε την προσέλκυση νέων φιλάθλων, δυστυχώς χάνουμε παραδοσιακούς πιστούς φίλους του συλλόγου.