16 Δεκεμβρίου 2012

Πιερικός Αρχέλαος – Μεταμόρφωση Βόλου 83 - 74
Με μια σπουδαία νίκη έκλεισε ο Πιερικός Αρχέλαος τη φετινή χρονιά. Κέρδισε με 83-74, στην Κατερίνη, τη Μεταμόρφωση Βόλου. Παρά τα προβλήματα με συμμετοχές από λόγους υγείας, οι νέοι «σήκωσαν» το βάρος και ανταπεξήλθαν περίφημα, αποτελεσματικά και σκορπίζοντας χαμόγελα αισιοδοξίας στον υπέροχο κόσμο που στέκεται πάντα δίπλα στην ομάδα.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Πολυχρονιάδης και Τσιαπλής.

Οι καλοθελητές βάλθηκαν να μας προστατέψουν


του Γιώργου Κωτίδη
Μέλους της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας
Φίλες και φίλοι.
Η λυσσαλέα επίθεση του Δημάρχου Δίου-Ολύμπου κ. Παπαθανασίου προς την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας με προσβάλλει κατάφορα. Βεβαίως, μαζί με εμένα και όλους όσους γνώρισα στον κοινό μας αγώνα, να πορευτούμε μαζί, να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο και όλοι μαζί τον τόπο μας. Το αυτονόητο δηλαδή, σε μια σύγχρονη κοινωνία με αρχές, με αξίες, που δυστυχώς έμειναν –με δική μας ευθύνη- στο περιθώριο. Ευτυχώς όχι οριστικά, γιατί βρέθηκαν κάποιοι να δείξουν και πάλι το δρόμο, να τραβήξουν μπροστά και να δώσουν ελπίδα για το αύριο! Στην πράξη και όχι στα λόγια.

Αγνοείστε τους, αφήστε τους να πνιγούν στη λάσπη τους!


Τις τελευταίες μέρες είμαστε μάρτυρες μιας απαράδεκτης και άθλιας επίθεσης ενάντια στην Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας. Μέσα από blogs και  ραδιοφωνικές εκπομπές επιχειρείται, άλλοτε επώνυμα και άλλοτε ανώνυμα, να συκοφαντηθούν με ψεύτικες κατηγορίες και λάσπη, πρόσωπα και δράσεις της ομάδας.

Ευχές από τον Σύλλογο Γονέων Γυμνασίου Λιτοχώρου


Θερμές ευχές για όμορφες γιορτές με υγεία , αγάπη και ελπίδα.

Δύσκολοι καιροί, μα πάνω απ' όλα ας μείνουμε άνθρωποι.

Να ζούμε, να ονειρευόμαστε , να αγαπάμε.

                         
                              Καλά Χριστούγεννα !

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Λιτοχώρου:

η πρόεδρος     Νίκη Κουκιώτη

και τα μέλη     Δημήτρης Μακαλέκας
                      Ευαγγελία Ξυπτερά
                      Μαίρη Καψάλη
                      Μιλτιάδης Ορφανίδης
                      Γιάννης Ρέππας
                      Βαλεντίνη Φίλαϊ

Είμαστε όλοι ένοχοι;


Ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης, που ορίζει τη Διοίκηση της ΔΕΥΑΚ, έχει άποψη για το παρακάτω θέμα ή οι απόψεις του περιορίζονται μόνο σε θέματα αρχαιολογικών ζωνών της νότιας Πιερίας; 
Το 2009 σε ένα τραγικό εργατικό ατύχημα, ένας εργάτης της ΔΕΥΑΚ έχασε τη ζωή του.
Στις 6/6/2012 το Μονομελές Πρωτοδικείο Κατερίνης, επιδίκασε πρωτόδικα, αποζημίωση 440.000€, πληρωτέα από την ΔΕΥΑΚ και στους 4 συνυπεύθυνους (διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών, εργοδηγό, επιβλέποντα μηχανικό, γενικό διευθυντή) προς τους συγγενείς του εκλιπόντα.

ΠΙΣΤΕΎΕΤΕ ΌΤΙ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΉ ΟΜΆΔΑ ΔΡΆΣΗΣ ΕΊΝΑΙ ΦΕΡΈΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΎΡΙΖΑ;

Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει πολύς λόγος, κυρίως από την πλευρά της δημοτικής αρχής Δίου-Ολύμπου, για την πολιτική υπόσταση της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης στην Πιερία. Με ανοιχτή του επιστολή ο κ. Παπαθανασίου κατηγορεί τον υπεύθυνο της Ομάδας, κ. Τσολακίδη για Συριζαικά φρονήματα τα οποία περνούν με κάποιον τρόπο και στη λειτουργία της ομάδας.... Πόσοι άραγε από τους Πιεριείς συμφωνούν με αυτή την άποψη ; Καταθέστε κι εσείς την άποψή σας στη ψηφοφορία του Katerinipress στην δεξιά πλευρά του blog μας μέχρι και τις 31/12.....

Χάρης Μπαζάκος

Β.Ζαμαντζάς: Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…


του Βαγγέλη Ζαμαντζά, δημοσιογράφου
Φίλε Ηλία,
Διάβασα με προσοχή τα όσα προσπαθούν να προσάψουν στην Εθελοντική Ομάδα Δράσης, συνδέοντας τα με τις πολιτικές πεποιθήσεις σου.
Γνωριζόμαστε χρόνια και πρέπει να ομολογήσω, ότι πρώτη φορά μαθαίνω την πολιτική σου τοποθέτηση, η οποία διευκρινίζω, είναι μια άλλη από εκείνη στην οποία ανήκω εγώ.
Να σου ξεκαθαρίσω, ότι όσες φορές συμμετείχα σε δράσεις της Ομάδας, ποτέ δεν ένιωσα κάποιο «μακρύ χέρι» κομματικού σχηματισμού να προσπαθεί να με «θωπεύσει».

Η Εθελοντική Ομάδα Πιερίας είναι Πολιτικά Ανεξάρτητη


Αν κάποιος πολίτης συμμετείχε σε κάποια από τις δράσεις της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και ένιωσε ποτέ κάποιο «μακρύ χέρι» κομματικού σχηματισμού να προσπαθεί να τον «θωπεύσει», παρακαλώ να βγει και να το καταγγείλει επώνυμα! 

Στον απόηχο των βιομηχανικών αποβλήτων...
Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας
Για κάποιους η Εθελοντική Ομάδα  Δράσης Ν. Πιερίας μεγάλωσε επικίνδυνα! Τους ενόχλησε και έθιξε τα συμφέροντά τους, με αποτέλεσμα, το τελευταίο χρονικό διάστημα να δέχεται μια λυσσαλέα επίθεση, ειδικά απόανθρώπους που υπηρετούν σε ένα από τα πιο διεφθαρμένα κομμάτια της Ελληνικής δημόσιας διοίκησης.

Απαξιώνει η κα Μαυρίδου τον Τεχνητό Ύφαλο στο Κίτρος ;


    Νοιώθοντας επιτακτική την ανάγκη για πληροφόρηση όταν εντοπίζουμε άγνοια ή ένα έλλειμμα ή κενό πληροφόρησης , είμαστε πρόθυμοι, πάντα ανιδιοτελώς,  να προσθέσουμε το λιθαράκι της γνώσης μας …
   Θέμα μας η κατασκευή του τεχνητού υφάλου στο Κίτρος Πιερίας και η παρουσίαση του σημαντικού αυτού έργου στην Αντιπεριφέρεια Πιερίας από τον Δρα Α. Καλλιανιώτη ερευνητή του ΙΝΑΛΕ, την προϊσταμένη της Δνσης Κτηνιατρικής κα Κίτσιου και την προϊσταμένη του Τμήματος Αλιείας Π.Ε. Πιερίας κα Π. Βουλγαρίδου.