18 Σεπτεμβρίου 2012

2η λαϊκή συνέλευση κατά της απόθεσης επικίνδυνων υλικών στο αμμορυχείο Λιτοχώρου


Παρά τον άσχημο καιρό, η 2η λαϊκή συνέλευση που οργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων κατά της απόθεσης επικίνδυνων υλικών στο αμμορυχείο Λιτοχώρου, αγκαλιάστηκε από τους κατοίκους της νότιας Πιερίας, ως μια μοναδική ευκαιρία να εκφράσουν άμεσα την άποψή τους για το σοβαρότατο αυτό θέμα.

Κοζάνη: Διακοπή Κυκλοφορίας, Μαμάτσιου- Μοναστηρίου


ΑΠΟΦΑΣΗ
Ο Δήμαρχος Κοζάνης
Λαμβάνοντας υπόψη :
1. Τις διατάξεις του άρθρου 52 του Ν.2696/99.
2. Τις διατάξεις της υπ’ αριθμ. 11825/25-11-04 απόφασης ΓΓΠΔ (ΦΕΚ  1817/04 τ.Β’)
3. Το ως άνω αναφερόμενο σχετικό.

Αλεξάνδρεια: Συνελήφθη 58χρονος για χρέη 2.500.000 ευρώ !


Συνελήφθη την (17.09.2012) πρώτες πρωινές ώρες, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας Ημαθίας, ένας ημεδαπός 58 ετών, ομόρρυθμο μέλος κατασκευαστικής εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
Το ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 2.507.599,64 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.
Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 παρ. 1 του Ν. 1882/90, όπως πλέον ισχύει μετά τη τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν.3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο».

Marcus Mokake:Η Κατερίνη και ο Πιερικός πάντα στην Καρδιά μου


Στο ΠΙΕΡΙΚΟΣNEWS μίλησε όπως αναμενόταν ο Marcus Mwambo Mokake και απάντησε σε όλες της ερωτήσεις που του δόθηκαν και έτσι βγήκαν πολλά συμπεράσματα από τον ίδιο για το διάστημα που πέρασε από την Κατερίνη.

Ο Δάμης Χρυσίδης προπονητής στην Ακαδημία Μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου


Και ο παλιός και γνωστός καλαθοσφαιριστής Δάμης Χρυσίδης στελεχώνει από φέτος σαν προπονητής την Ακαδημία Μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου.
Μετά από μια ενδιαφέρουσα πορεία επέστρεψε στα παλιά του … λημέρια και ήδη προπονεί παιδιά που είναι στα τμήματα υποδομής.

Κ. Κουκοδήμος: Μέτρα στήριξης του ελαιολάδου


Συγκεκριμένα μέτρα στήριξης του τομέα του ελαιολάδου γνωστοποίησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιος Τσαυτάρης απαντώντας σε ερώτηση που κατέθεσαν από κοινού βουλευτές της Ν.Δ. μεταξύ των οποίων ο βουλευτής Πιερίας Κ.Κουκοδήμος.

Η τελετή αγιασμού στην Ελπίδα Ανδρομάχης Με την παρουσία πολλών φίλων και οπαδών της ομάδας της Ελπίδας Ανδρομάχης που συμμετέχει και φέτος με αξιώσεις στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Π., πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η τελετή του αγιασμού.

Έκκληση για βοήθεια στη μεταφορά των υλικών του «Κοινωνικού Παντοπωλείου»


Αγαπητοί συμπολίτες
Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της πόλης μας χρειάζεται επειγόντως χώρο στέγασης. Η αποθήκη στην οποία  στεγαζόμασταν, πρέπει να παραδοθεί στους ιδιοκτήτες. Για το λόγο αυτό, όλα τα ρούχα που έχουν συγκεντρωθεί θα πρέπει να μεταφερθούν προσωρινά σε έναν νέο χώρο και κάποια από αυτά να παραδοθούν στην Εκκλησία και στον Ερυθρό Σταυρό.

Οι Τρίτωνες Κατερίνης και ο ''Ποσειδώνας'' στην θάλασσα της Πιερίας


Χθες Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου πολίτες της Νότιας Πιερίας και όχι μόνο  που παρευρέθηκαν στη συγκέντρωση που έγινε στην κεντρική πλατεία του Νέου Παντελεήμονα ενημερώθηκαν για την πρόθεση εναπόθεσης στερεών αποβλήτων στους πρόποδες του Ολύμπου. 

Ακούστε Live Aria Fm 107,4 (Αγρίνιο)