27 Μαρτίου 2012

6000 Κατερινιώτες αύριο στο Γήπεδο...ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΑΣΓΕΜIΣΤΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΑΣ !!!

Κάλεσμα των φιλάθλων του Πιερικού για τον αγώνα της Τετάρτης (28/03) με την ΑΕΛ.

(Υ.Γ Όποιος έχει οικονομικό πρόβλημα και θέλει να έρθει στον αγώνα μπορεί να απευθυνθεί στα γραφεία του συνδέσμου».)

Κατερινιώτης βρήκε 400 ευρώ και τα παρέδωσε στον κάτοχό του !!!Ο κ. Θεοδωρίδης Παναγιώτης ευχαριστεί τον κ. Εφραίμ ο οποίος, παρ’ όλη την δύσκολη οικονομική του κατάσταση, βρήκε και παρέδωσε στην αστυνομία 400€ και μια ταυτότητα τα οποία είχε χάσει ο κ. Θεοδωρίδης στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Κατερίνη!
Ακόμα και στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες, ο κ. Εφραίμ απέδειξε ότι το φιλότιμο, η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη παραμένουν μέσα στην καρδιά του Έλληνα σε υψηλότερο βάθρο από τα χρήματα και το συμφέρον.

Γιατί στα πράσινα, τον τελευταίο καιρό, ο Πέτρος Κιάφας;Το τελευταίο διάστημα ο γαλάζιων φρονημάτων Αντιδήμαρχος Δίου Ολύμπου Πέτρος Κιάφας φοράει ρούχα που έχουν μέσα και έντονο …πράσινο χρώμα!
Ουπς… τι συμβαίνει; Έχουμε και λέμε:
Χμ… Παναθηναϊκός δεν είναι. Αυτό είναι εξακριβωμένο.
Να φοράει ο Κιάφας μπουφάν του Δημαρχεύοντα Γιώργου Φαρμάκη (που είναι και παναθηναϊκός, αλλά όχι μόνο…);

ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΤρίτη 27 Μαρτίου 2012
Ντέρμπυ με τοπικό χρώμα έβγαλε η κληρωτίδα για το πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στη φάση των 16.

Πιερία: Επείγουσα ενημέρωση ΑκτινοπαραγωγώνΗ Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πιερίας ενημερώνει τους παραγωγούς της περιοχής μας, για τα εξής:
Το βακτήριο Pseudomonas syringae pv. actinidiae που προκαλεί την επικίνδυνη ασθένεια ‘Βακτηριακό Έλκος της ακτινιδιάς’ εντοπίστηκε σε φυτά ακτινιδιάς σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για την αποφυγή της εισαγωγής και διάδοσής του στη χώρα μας, πράγμα που θα έχει καταστροφικές συνέπειες για την ακτινιδοκαλλιέργεια, είναι απαραίτητη η λήψη έκτακτων μέτρων ελέγχου και παρακολούθησης.

Σημαντικές αναπλάσεις για την πόλη της ΕλασσόναςΣημαντικές αναπλάσεις για την πόλη της Ελασσόνας φέρνει η απόφαση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού για την ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου «Περιβαλλοντική αποκατάσταση – Διαμόρφωση κοινοχρήστων χώρων Ελασσόνας (παράπλευρα του Διοικητηρίου και στο Ο.Τ. Γ321)» προϋπολογισμού  547.350 €.

Κατερίνη: ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ


ΩΡΑΡΙΟ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ  ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

 

 

Πλαίσιο κειμένου: ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 

ΠΡΩΙ

 

ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ

09.00 – 14.00
17.30 – 21.00
Μ. ΤΡΙΤΗ
09.00 – 14.00
17.30 – 21.00
Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ
09.00 – 14.00
17.30 – 21.00
Μ. ΠΕΜΠΤΗ
09.00 – 14.00
17.30 – 21.00
Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
13.00 – 19.00
Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ
09.00 – 15.00
Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης

Τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2012 τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης σας εύχεται Καλό Πάσχα.

Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Κατερίνης

Ξεκίνησε σήμερα και επίσημα τη λειτουργία του για την ανοιξιάτικη περίοδο το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Κατερίνης στην περιοχή του Νέου Κεραμιδίου. 
Αφού έγιναν έγκαιρα οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης και ευπρεπισμού ο χώρος είναι και πάλι - και έως το τέλος της σχολικής περιόδου  - προσβάσιμος στους δυο χιλιάδες και πλέον (2.218) μαθητές, μαθήτριες δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων του νομού, που σύμφωνα  με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί θα τον επισκεφθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Κατερίνη: Αυτό το Πάσχα ψωνίζουμε από το Plan Toys!