24 Μαΐου 2014

Το κράτος πουλάει τις παραλίες Κορινού, Αλυκών Κίτρους και Νέων Πόρων !

Κατερίνη: Χάθηκε το σκυλάκι της φωτογραφίας


Η τιμωρία της συγκυβέρνησης επιβάλλεται να ξεκινήσει από τις Ευρωεκλογές

Γράφει ο Θεοφάνης Θ.Γκατζής
Καθώς πλησιάζουν οι Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου ,με την κοινωνία να χειμάζεται καθημερινά ,είναι χρήσιμο να υπενθυμίσουμε στους Έλληνες πολίτες τα έργα και τις ημέρες της συγκυβέρνησης Σαμαρά και Βενιζέλου πριν ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, γιατί έχει αποδειχθεί στο παρελθόν ότι οι Έλληνες ξεχνάμε ευκολά!

Εσείς ποια παραλία προτιμάτε στο Νομό Πιερίας ;

Ψηφίστε στην Διαδικτυακή Ψηφοφορία μας για την παραλία που σας αρέσει περισσότερο στο νομό Πιερίας. Την ψηφοφορία θα τη βρείτε στην δεξιά πλευρά του blog μας και θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 25/5.

Για να δούμε.....Ποια παραλία της Πιερίας προτιμάμε ;;;;;

Αλεξάνδρεια: Του πήρε χρήματα για κατσίκες που δεν του πούλησε ποτέ !


Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, περίπτωση εξαπάτησης 40χρονου μέσω διαδικτύου σχετικά με την πώληση ζώων (αιγών), που έλαβε χώρα τον Μάρτιο του έτους 2014 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής σε κατάστημα στην Κατερίνη

Εξιχνιάστηκε άμεσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, περίπτωση κλοπής σε κατάστημα που έλαβε χώρα την 22.05.2014 στην Κατερίνη.
Κατόπιν αξιοποίησης στοιχείων και πειστηρίων, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 24 και 20 ετών (άνδρας και γυναίκα αντίστοιχα).

Όταν Λέμε GOA..........Εννοούμε Αυτό !!!


"Η ευθύνη της επιλογής" του Ξενοφώντα Μπαραλιάκου

Είναι η στιγμή που η Ελλάδα βγαίνει από τα μνημόνια και βήμα-βήμα μπαίνουν τα θεμέλια που πάνω τους θα πατήσει το αναπτυξιακό πρόγραμμα, σχέδιο του οποίου παρουσιάστηκε την Τρίτη από τον πρωθυπουργό.

Ευχαριστήριο Χάρη Προβουλάκη

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΜΕΡΙΣΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.

Βασίλης Δημούσης - Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το Σοσιαλιστικό Κόμμα

Την Κυριακή 25 Μαΐου ψηφίζουμε Σοσιαλιστικό Κόμμα για Γνώση Συνέπεια Αξιοπιστία. Μόνο με καθαρές προοδευτικές πολιτικές θα έχουμε έξοδο από την σημερινή κρίση.
Πρέπει να ηττηθεί η σημερινή νεοφιλελεύθερη πολιτική και θα ηττηθεί.