21 Σεπτεμβρίου 2012

Πρόσκληση του Δ.Δίου-Ολύμπου στον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας κ. ΑναστάσιοΟμόφωνα το δημοτικό συμβούλιο Δ.Δίου-Ολύμπου αποφάσισε την Πέμπτη 20/9 κατά τη διάρκεια συνεδρίασής του, να προσκαλέσει τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων και Πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιο να έρθει και να παραστεί σε εκδηλώσεις του δήμου. Το θέμα εισηγήθηκε ο δήμαρχος Γιώργος Παπαθανασίου.

Η Νέα Έφεσος θέλει να προσαρτηθεί στην Κατερίνη


Ψήφισμα με το οποίο χαρακτηρίζεται «βιαστική» και σε «λάθος χρονική συγκυρία» η απόφαση της Νέας Εφέσου να θέλει να αποσχιστεί από τον δήμο Δίου-Ολύμπου και να προσαρτηθεί στον δήμο Κατερίνης, ενέκρινε ομόφωνα, πλην της κ. Κουρίτα, το δημοτικό συμβούλιο Δ.Δίου-Ολύμπου.

Ερώτηση της Κατερίνας Μάρκου για την ιδιωτικοποίηση των τηλεφωνικών ραντεβού στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου


Προς τον Υπουργό Υγείας κ. Λυκουρέντζο

ΘέμαΧρέωση δύο ευρώ για κάθε τηλεφωνικό ραντεβού στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Στην υπ’ αρ. 366 Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης Παπαγεωργίου (30.08.12), η Διοίκηση του νοσοκομείου αποφάσισε την ανάθεση σε ιδιώτη της τηλεφωνικής υπηρεσίας ραντεβού του Νοσοκομείου. Το κόστος για κάθε κλήση θα ανέρχεται στο ποσό των 2 ευρώ και θα επιβαρύνει εξ ολοκλήρου τους ασθενείς.

ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ "ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΕΣ"


Το καλοκαίρι του 2012 οδεύει προς το τέλος του.  Είναι το χειρότερο των τελευταίων ετών ως προς την όχληση των κουνουπιών.  Πλήρης υποβάθμιση της ποιότητας ζωής, «νέκρα» το βράδυ στο Αιγίνιο και στην παραλιακή ζώνη και όλα αυτά χωρίς την παραμικρή ενημέρωση ή παρέμβαση απ’ την πλευρά του Δήμου.

Προετοιμασίες για την έναρξη λειτουργίας του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής


Έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του θα είναι το επόμενο διάστημα, το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, για να υποδεχτεί τους μαθητές των δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων του Δήμου Κατερίνης. Αυτό το διάστημα εκτελούνται καθημερινά από την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πρασίνου, εργασίες συντήρησης και ευπρεπισμού του χώρου, ο οποίος το επόμενο διάστημα θα δεχτεί περισσότερους από  δυο χιλιάδες  μαθητές.

Κατερίνη: Εργασίες αποκατάστασης οδοστρώματος στην πόλη και στους οικισμούς


Πυρετωδώς συνεχίζονται οι εργασίες  του Κέντρου Αποκαταστάσεων και Συντηρήσεων του Δήμου Κατερίνης και της ΔΕΥΑΚ σε ολόκληρη την πόλη και στους οικισμούς, με σκοπό την αποκατάσταση μικρών και μεγάλων προβλημάτων στο οδικό δίκτυο.

-Εργασίες αποκατάστασης αγροτικών δρόμων στον Άγιο Δημήτριο


Στον Άγιο Δημήτριο εργάζονται από χθες , συνεργεία της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων του Δήμου Κατερίνης προκειμένου να αποκαταστήσουν τους αγροτικούς δρόμους που επλήγησαν από τις πρόσφατες βροχοπτώσεις.  

K.Γκιουλέκας Να αντιληφθούν επιτέλους οι δανειστές μας ότι ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλες θυσίεςΟ βουλευτής ΝΔ Α' Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας, μιλώντας σήμερα το πρωί στην εκπομπή του δημοσιογράφου Νίκου Μάνεση στο ραδιόφωνο του ALPHA 98.9 FM, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σ’ εκείνες τις φωνές από το εξωτερικό που ζητούν ακόμη περισσότερα και σκληρότερα μέτρα.

Στα προβλήματα του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου αναφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας


Κατά την συνεδρίαση της Τρίτης, 18 Σεπτεμβρίου 2012, της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, στην οποία ο Υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος ενημέρωσε τα μέλη της για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής της χώρας υπό το πρίσμα των τελευταίων διεθνών εξελίξεων, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας έθεσε μια σειρά θεμάτων που αφορούν στον βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό – πολλά από τα οποία αποτελούν συναρμοδιότητα του Υπουργείου Εξωτερικών με άλλα Υπουργεία-.

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ-ΠΙΕΡΙΑΣ


ΣΕ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ πρέπει να εξελιχθεί η Γενική Απεργία στις 26 Σεπτέμβρη, με πραγματικούς πρωταγωνιστές τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα τους, τους άνεργους και τους συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες, όλη την κοινωνία που θυσιάζεται στο βωμό των νεοφιλελεύθερων πολιτικών του μνημονίου. 

Η διανομή φακής στο χώρο πάρκινγκ των δικαστηρίων


Φίλες και φίλοι
Σας πληροφορούμε πως η διανομή φακής θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου στο χώρο πάρκινγκ των δικαστηρίων και θα ισχύσουν οι παραγγελίες που κατατέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα (αναβολή λόγω βροχής).
Προσοχή, δεν θα σταλούν SMS! Η μοναδική ενημέρωση για την ώρα παράδοσης των προϊόντων θα παρέχεται, από εδώ και στο εξής, μόνο μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας.
Για να δείτε τον ακριβή χρόνο παράδοσης των παραγγελιών σας, κάντε κλικ εδώ .
--
Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Κ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΥΦΛΩΝ


Ψήφισμα κατά του αποκλεισμού των τυφλών άνω των 18 ετών από το Οικοτροφείο της Σχολής Τυφλών εξέδωσε ομόφωνα το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας στη σημερινή συνεδρίαση του Σώματος.
Το πλήρες κείμενο του ψηφίσματος έχει ως εξής: