17 Μαΐου 2013

Μήνυμα του Γ.Κωνσταντόπουλου για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.Η Εθνική μνήμη ως παιδαγωγούσα αρετή στρέφει την σκέψη της στην τραγική ημερομηνία της 19ης Μαΐου 1919 κατά την οποία συνετελέσθη  και κατεγράφη μία από τις μελανότερες σελίδες στην παγκόσμια ιστορία του πολιτισμού.

Φιλικοί αγώνες της ακαδημίας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου


Στο πλαίσιο της συνεργασίας με άλλες ακαδημίες, τα τμήματα υποδομής του Πιερικού Αρχελάου, την Κυριακή 19 Μαΐου στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού θα φιλοξενήσουν δύο ομάδες από τη Λάρισα.

Εκδήλωση μνήμης για τη γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού στο Δ.Σερβίων – ΒελβεντούΟ Μορφωτικός Σύλλογος Μεσιανής, ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού  και οι Σύλλογοι Βαθυλάκκου, Ροδίτου και Λευκάρων σας προσκαλούν στην εκδήλωση 

Κ.Γκιουλέκας: "Ο Μπουτάρης αποκομμένος από την πραγματικότητα"«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί!

Θλιβερός έχει καταντήσει ο Γιάννης Μπουτάρης με πολλές απόψεις του οι οποίες εκφράζουν μόνο τον ίδιο και μία μειοψηφία ελαχίστων που ασπάζονται τις δήθεν… πρωτότυπες ιδέες του.

Πιερικός Αρχέλαος – ΑΓΕ Πιερίας 41 - 59Για τo γυναικείο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ

Για το γυναικείο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ η ομάδα τους Πιερικού Αρχελάου έχασε από την ΑΓΕ Πιερίας με 59-41.

Την Κυριακή 26 Μαϊου γιορτάζουμε την άνοιξη στο παρατηρητήριο της Νέας Αγαθούπολης!


Την Κυριακή 26 Μαΐου σας προσκαλούμε στο Παρατηρητήριο Νέας Αγαθούπολης, στην Πιερία, για να γιορτάσουμε τη "Γιορτή της Άνοιξης". Θα δούμε πως λειτουργεί ο ηλιακός φούρνος, θα