6 Ιουνίου 2014

Η Κατερίνα Νικολαΐδου στο Δημοτικό Σχολείο Ανδρομάχης


Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό υποδέχθηκαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ανδρομάχης την Κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια κωπηλασίας Κατερίνα Νικολαΐδου που αποδεχόμενη την πρόσκληση του Συλλόγου Διδασκόντων και της Διευθύντριας Δ.Μαυρομάτη επισκέφτηκε το σχολείο το πρωί της Παρασκευής 6 Ιουνίου 2014.

Ρουσφετολογικές προσλήψεις στον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού

Πρόσφατα στον Δήμο Πύδνας – Κολινδρού διενεργήθηκε από τον ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Π.Ο.Υ νέα πρόσληψη προσωπικού (4 γυμναστές και 16 καθαρίστριες) χρονικής διάρκειας δύο μηνών.  Η προκήρυξη δημοσιεύτηκε την Κυριακή 25 Μαΐου 2014 στην ιστοσελίδα του δήμου και τοιχοκολήθηκε στα δημαρχεία των πρώην καποδιστριακών δήμων. Η προθεσμία ήταν πέντε ημέρες.. 

Κι άλλα "Φρουτάκια" στην Κατερίνη

Συνελήφθη χθες (05.06.2014) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, μία υπήκοος Βουλγαρίας ηλικίας 41 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών .

Κατερίνη: Συλλογή των αστικών -οικιακών απορριμμάτων στους ΗΜΙΒΥΘΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ

Από  11  ΙΟΥΝΙΟΥ 2014, ημέρα ΤΡΙΤΗ, η συλλογή των αστικών-οικιακών απορριμμάτων θα γίνεται στους ΗΜΙΒΥΘΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ που βρίσκονται τοποθετημένοι στην ευρύτερη περιοχή του ΚΕΝΤΡΟΥ.

Περισσότεροι από 2400 μαθητές στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Κατερίνης
Περισσότεροι από 2400 μαθητές προερχόμενοι από 57 Δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία της Πιερίας συμμετείχαν φέτος στην εκπαιδευτική διαδικασία που είναι σε εξέλιξη από το Μάρτιο στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής (περιοχή Νέου Κεραμιδίου) του Δήμου Κατερίνης και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε λίγες ημέρες.

2ο Πολιτιστικό διήμερο στον Μακρύγιαλο


2η έκθεση τοπικών βιολογικών προϊόντων στον Καταχά